Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă de 29 de ani a murit pe loc, într-un accident înfiorător. Mașina tinerei a intrat sub remorca unui TIR, pe un drum din Buzău

Tragedie, în Vinerea Mare, pe drumul naţional 2B, în localitatea Cilibia, judeţul Buzău. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! O tânără de 29 de ani și-a pierdut viața, aseară, într-un accident rutier înfiorător. 

de Redactia Observator

la 04.05.2024, 08:18

Vezi și

O şoferiţă de 29 de ani a murit pe loc, iar un alt tânăr de 35 de ani a fost rănit şi a ajuns la spital, după ce o maşină şi un TIR s-au ciocnit violent.

Mașina tinerei a intrat sub remorca TIR-ului

În urma impactului puternic, automobilul s-a transformat într-un morman de fiare. Speriaţi, ceilalţi participanţi la trafic au dat alarma. Însă, pentru femeie a fost mult prea târziu, medicii declarând decesul. Pasagerul din camionul de mare tonaj a suferit mai multe răni şi a fost preluat de o ambulanţă. "Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către o șoferiță de 29 de ani, din Buzău și camionul de mare tonaj care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto brăilean, de 48 de ani. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței autoturismului și cu rănirea unui pasager din camionul de mare tonaj, un bărbat de 35 de ani, din Brăila, acesta din urmă fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale", au transmis autorităţile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » O şoferiţă de 29 de ani a murit pe loc, într-un accident înfiorător. Mașina tinerei a intrat sub remorca unui TIR, pe un drum din Buzău