Antena Meniu Search
x

Video "A lovit-o chiar lângă noi! S-a simţit suflul! M-a împins în spate". Reacţia unui român care a filmat momentul când o dronă cade la doar 200 de metri de graniţă

Localnicii din Tulcea, care locuiesc în apropierea porturilor ucrainene Reni şi Ismail, sunt în alertă, după ce mai multe drone ruseşti au căzut la graniţa României.

de Adrian Obreja

la 13.09.2023, 13:36

Vezi și

Doi bărbaţi au surprins, cu telefonul mobil, momentul în care are loc un bombardament în portul Reni, la distanţă de doar 200 de metri de teritoriul nostru.

Reacţia localnicilor martori la bombardamentele din portul Reni

Discuţia martorilor de pe fundal:

-"A lovit una în aer!"

Pe acelaşi subiect

-"A lovit-o, chiar lângă noi a lovit-o!"

-"A lovit-o chiar lângă noi! S-a simţit suflul! M-a împins în spate!"

-"Măi, eşti nebun?"

-"Uite-o deasupra noastră!"

-"Da!"

-"O vezi?"

-"Da, da, da!"

-"Cade aici, în port!"

Portul Reni, de pe Dunăre, situat la 200 de metri de apele noastre teritoriale a fost atacat de forţele ruse, în jurul orei 2 dimineaţa. Bombardamente au fost şi în portul Ismail.

-"Ia uite ce trage, băi frate!"

-"Ia uite drona!"

-"Ia să vezi cum cade acum! Bubuie, mama mea!"

Marcel Ciolacu îndeamnă populaţia să-şi păstreze calmul

Pentru a linişti oamenii care locuiesc în zonă, autorităţile au emis un mesaj Ro Alert în care localnicilor li spunea să îşi păstreze calmul, să se adăpostească în beciuri, departe de geamuri şi pereţi exteriori, deoarece există riscul căderii unor obiecte din spaţiul aerian. La prânz au venit şi primele reacţii oficiale de la Bucureşti. 

Marcel Ciolacu: "Nu a scapat nimic de sub control. Nu ne ataca nimeni, oameni buni!"

Între timp, Ministerul Apărării a dat un comunicat prin care a menţionat că prin 112 s-au primit noi apeluri de la oameni care spun că este posibil să fi căzut o nouă dronă între localitățile Nufăru, Malcoci și Valea Nucarilor din județul Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "A lovit-o chiar lângă noi! S-a simţit suflul! M-a împins în spate". Reacţia unui român care a filmat momentul când o dronă cade la doar 200 de metri de graniţă