Antena Meniu Search
x

Rușii au atacat iar la graniţa României. Ciolacu: Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideţi să liniştim populaţia, că o luăm razna cu toţii

Marcel Ciolacu a încercat să calmeze situaţia după ce ruşii au atacat noaptea treucută din nou masiv porturile dunărene ale Ucrainei iar populaţia din Tulcea şi Galaţi a primit mesaj Ro-Alert că este pericol să cadă drone. "Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideţi să liniştim populaţia, că o luăm razna cu toţii. Au sărit nişte rămăşiţe dintr-o dronă", a spus premierul. MApN a anunţat că investighează posibile cazuri de impact de dronă, după noile atacuri ale Rusiei asupra Ismailului.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 11:50

Ciolacu: Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideţi să liniştim populaţia, că o luăm razna cu toţii. Au sărit nişte rămăşiţe dintr-o dronă
Marcel Ciolacu - Observator

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că situaţia din zona frontierei cu Ucraina, în Deltă, este sub control şi de aceea trebuie să ne pregătim să nu fie niciun pericol. El a precizat că adăposturile nu sunt foarte estetice, dar a fost o improvizaţie pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Nu ne atacă nimeni, iar populaţia trebuie liniştită, a mai transmis premieru.

"Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideţi să liniştim populaţia, că o luăm razna cu toţii. Nu ne-a atacat nimeni şi nu ne atacă nimeni. Au sărit nişte rămăşiţe dintr-o dronă care a fost lovită de armata ucraineană. Nu a avut explozibil, nu a avut nimic care să dăuneze cetăţenilor", a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Adăposturile din Deltă sunt necesare pentru ca lumea să fie în siguranţă

"Nu există adăposturi în zona aceea. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am spus presei, sunt în lucru cu MApN şi cu IGSU, şi în noaptea de marţi spre miercuri a funcţionat sistemul Ro-Alert în acea zonă şi nu exista până acum acoperire peste tot", a arătat Ciolacu.

Şeful Executivului a menţionat că nu arată estetic, dar a fost o intervenţie rapidă pentru că oamenii s-au simţit în nesiguranţă. "Vor veni investiţii majore în toate zonele de frontieră, ţinând cont de ce face Federaţia Rusă", a completat premierul, arătând că sunt detalii militare.

Întrebat dacă există vreun pericol în acest moment, Ciolacu a răspuns: "Din câte se vede, situaţia este sub control şi de aceea trebuie să ne pregătim să nu fie niciun pericol. Repet, sunt de acord că nu sunt foarte aspectuoase, dar a fost o improvizaţie pentru o perioadă foarte scurtă de timp".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Rușii au atacat iar la graniţa României. Ciolacu: Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideţi să liniştim populaţia, că o luăm razna cu toţii