Antena Meniu Search
x

Video A murit femeia peste care a căzut de la etajul 5 o contabilă de 43 de ani. Ultima a scăpat doar cu răni uşoare la o mână

Femeia de 60 de ani care, ieri dimineață, a ajuns în stare gravă spital după un accident halucinant, în zona Unirii din București, a murit. Se plimba pe trotuar când, de la etajul 5, o altă femeie, în vârstă de 43 de ani, a căzut peste ea. Este vorba despre o contabilă, care ar fi încercat să se sinucidă la locul de muncă și care a scăpat doar cu răni uşoare la o mână. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 10:38

Vezi și

Momentul șocant al impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere. Femeia care a căzut de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nimereşte în plin o trecătoare şi o zdrobeşte pur şi simplu de asfalt. O altă trecătoare, care era să fie şi ea izbită, se dă panicată înapoi. Trec doar câteva secunde până când contabila de 43 de ani îşi revine din şoc şi începe să se mişte. Victima ei, în schimb, o femeie de 60 de ani, zace în continuare pe trotuar.

Contabila a scăpat cu o fractură

Contabila are în jur de 50 de kilograme şi a căzut aproximativ 20 de metri. Viteza pe care a avut-o în momentul impactului a fost de aproximativ 20 de metri pe secundă. Specialiştii spun că acest lucru echivalează cu un accident auto în care maşina circulă cu peste 60 de kilometri la oră. Martorii scenelor halucinante au reacţionat în moduri diferite. O femeie a fotografiat victimele, apoi s-a îndepărtat. Alţi trecători au sunat imediat la 112.

În timp ce ambulanţele sunt pe drum, contabila a reuşit să se ridice în picioare, ajutată de altă femeie. A făcut apoi mai mulţi paşi, dezorientată şi şocată de ce vede.

Pe acelaşi subiect

Victima locuia în blocul din care s-a aruncat contabila

Femeia de 60 de ani locuia chiar în blocul din care s-ar fi aruncat contabila. După impactul teribil, a fost internată la terapie intensivă, cu o fractură deschisă la picior, suspiciune de fractură la coloană şi mai multe organe rupte. Din păcate, în această dimineață, a încetat din viață.

Contabila de 43 de ani, în schimb, are doar o fractură la mână şi câteva julituri. S-ar fi aruncat de la balconul firmei la care lucra, chiar la începutul programului. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » A murit femeia peste care a căzut de la etajul 5 o contabilă de 43 de ani. Ultima a scăpat doar cu răni uşoare la o mână