Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Femeia care s-ar fi aruncat de la etaj peste o altă femeie a scăpat cu o fractură. Victima sa are însă răni cumplite

O femeie din Bucureşti se zbate între viaţă şi moarte după ce a avut parte de un accident halucinant. Se plimba pe trotuar, în această dimineaţă, când, de la etajul 5, o persoană a căzut peste ea. Este vorba despre o contabilă de 43 de ani, care ar fi încercat să se sinucidă la locul de muncă. A scăpat doar cu răni uşoare la o mână. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.10.2023, 20:37

Vezi și

Impactul, surprins de o cameră de supraveghere, este fulgerător. Femeia care a căzut de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nimereşte în plin o trecătoare şi o zdrobeşte pur şi simplu de asfalt. O altă trecătoare, care era să fie şi ea izbită, se dă panicată înapoi. Trec doar câteva secunde până când contabila de 43 de ani îşi revine din şoc şi începe să se mişte. Victima ei, o femeie de 59 de ani, zace în continuare pe trotuar.

Femeia care s-ar fi aruncat de la etaj peste o altă femeie a scăpat cu o fractură

Contabila are în jur de 50 de kilograme şi a căzut aproximativ 20 de metri. Viteza pe care a avut-o în momentul impactului a fost de aproximativ 20 de metri pe secundă. Specialiştii spun că acest lucru echivalează cu un accident auto în care maşina circulă cu peste 60 de kilometri la oră.

Martorii scenelor halucinante au reacţionat în moduri diferite. O femeie a fotografiat victimele, apoi s-a îndepărtat. Alţi trecători au sunat imediat la 112. În timp ce ambulanţele sunt pe drum, contabila a reuşit să se ridice în picioare, ajutată de altă femeie. A făcut apoi mai mulţi paşi, dezorientată şi şocată de ce vede.

Pe acelaşi subiect

Silviu Voinea, voluntar: Nu-mi venea să cred că ea este conştientă şi cealaltă persoană este căzută jos. Nu ştiu dacă putem să găsim o explicaţie legată de acest incident.

Silviu este asistent medical şi face parte dintr-o organizaţie de voluntari care primesc alerte atunci când are loc un accident în apropierea lor. A fost printre primii ajunşi la victime. Cea de 59 de ani avea nevoie urgentă de îngrijiri.

Victima locuieşte chiar în blocul din care s-a aruncat contabila

Silviu Voinea, voluntar: Ajuns acolo era deja un coleg de-al meu care cumva, deja, el se pregătea să-i taie hainele, era împreună cu un paramendic SMURD, deja îi montase un guler cervical.

Victima locuieşte chiar în blocul din care s-a aruncat contabila. Este acum internată la terapie intensivă. Impactul a lăsat-o cu o fractură deschisă la picior, suspiciune de fractură la coloană şi mai multe organe rupte. Contabila de 43 de ani, în schimb, are doar o fractură la mână şi câteva julituri.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi timp de mai bine de patru ore au adunat probe, au audiat martorii care ar fi putut să ştie ceea ce s-a întâmplat cu femeia şi au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere.

Femeia s-ar fi aruncat de la balconul firmei de contabilitate la care lucra, chiar la începutul programului. Colegii ei se aflau în alte camere, în acel moment, şi nu au văzut ce face, susţin surse Observator.

Contabila era o fire singuratică, spun cei care cunosc. Nu avea probleme la muncă, dar în ultima vreme ar fi fost şi mai retrasă şi nu vorbea prea mult. Anchetatorii aşteaptă acordul medicilor pentru a o audia. Trebuie să stabilească dacă a vrut să îşi ia viaţa sau vorbim despre un accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Femeia care s-ar fi aruncat de la etaj peste o altă femeie a scăpat cu o fractură. Victima sa are însă răni cumplite