Antena Meniu Search
x

A murit Gică Giurcă, lăutarul gorjean care a încercat să se sinucidă săptămâna trecută. Era la terapie intensivă, ținut în viață doar de aparate

Este doliu în rândul lăutarilor din județul Gorj, după ce cântărețul Gică Giurcă din Iezureni a murit, aseară, la spital. Bărbatul de 41 de ani era la terapie intensivă de săptămâna trecută, când a încercat să-și pună capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 11:51

Duminică, după trei zile la terapie intensivă, Gică Giurcă și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Lăutarul gorjean era ținut în viață doar de aparate, după ce, joia trecută, a încercat să se sinucidă. De altfel, înainte să comită gestul extrem, bărbatul de 41 de ani și-a cerut scuze de la rude și apropiați dacă le-a greșit cu ceva, într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Gică Giurcă a murit la 41 de ani

După moartea artistului, pe rețelele de socializare curg neîncetat mesaje de condoleanțe.

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu să te ierte, iubirea mea. De ce ne-ai lăsat singure, tu erai un om plin de viata, nu stiu de ce ai facut chestia asta. Te iubesc și te voi iubi toată viața".

"Dumnezeu a vrut să le cânți îngerilor!!! De azi ne-ai lăsat doar cu amintiri!!! Dumnezeu să te ierte, om blând!!!"

"Dumnezeu sa te ierte Gică Giurcă, sa te odihnească în pace. Sincere condoleante tuturor celor apropiați lui și familiei îndurerate!"

"Dumnezeu să te odihnească Gică, de multe ori ne-am delectat cu melodiile tale. Drum lin prieten drag, de acolo de sus să te gândești la noi. Amin".

Gică Giurcă era tatăl a două fete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A murit Gică Giurcă, lăutarul gorjean care a încercat să se sinucidă săptămâna trecută. Era la terapie intensivă, ținut în viață doar de aparate