Antena Meniu Search
x

Video A murit polițistul băgat în comă de un tânăr scandalagiu, în Pitești. Agentul a fost lovit cu pumnul în față pe stradă, a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt

Polițistul local din Pitești, bătut de un tânăr, a murit după două săptămâni de comă. Băiatul de 19 ani i-a tras un pumn în faţă agentului, în vârstă de 55 de ani, care a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt. Atacatorul a fost arestat pentru ultraj, dosarul lui fiind acum preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care îl vor cerceta pentru lovituri cauzatoare de moarte. 

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 09:02

Vezi și

Pe 4 noiembrie, bărbatul de 55 de ani a fost lovit de un băiat de 19 ani după ce l-a avertizat că nu are voie să bea pe stradă. Pumnul individului l-a trântit cu capul de asfalt.

A murit polițistul local lovit pe stradă de un scandalagiu, în Pitești

Rănile au fost atât de grave încât poliţitstul a ajuns atunci direct în operaţie. Din nefericire, după două săptămâni de comă, agentul a murit pe patul de spital. 

Primăria Piteşti a anunțat atunci, într-un comunicat, că agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare. "C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (...). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului - act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient", se arată în comunicat.

Pe acelaşi subiect

Primăria Pitești: Polițistul a fost atacat cu agresivitate, în timpul serviciului, cu 15 minute înainte de a ieși din tură

Ieri, instituția a postat Facebook un mesaj prin care transmite "condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii l-au arestat pe agresor pentru ultraj. Dosarul lui va fi acum preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care îl vor cerceta pentru lovituri cauzatoare de moarte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A murit polițistul băgat în comă de un tânăr scandalagiu, în Pitești. Agentul a fost lovit cu pumnul în față pe stradă, a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt