Antena Meniu Search
x

Video Imagini noi cu asasinii lui Adrian Kreiner. Dădeau târcoale prin Sibiu, înarmați, cu șepci pe cap și privirea în pământ

Crima din Sibiu. Doi din cei trei asasini ai milionarului din Sibiu au fost prinşi, la exact două săptămâni de la crima care a îngrozit o lume întreagă. Ucigaşii se ascundeau în Regatul Unit - unul dintre ei în Scoţia, iar celălalt în Irlanda de Nord. Lipseşte încă liderul grupării, cel care ar fi avut pontul şi a orchestrat totul. Individul ar fi tot în străinătate, fugit împreună cu iubita. Imagini noi din anchetă îi suprind pe asasini pe stradă înainte de atac, iar unul dintre ei are în mână un pistol. 

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 19:39

Vezi și

După ce au avut confirmarea identităţiii celor trei suspecţi de omor calificat şi tâlhărie, toţi recidivişti, autorităţile române au trimis semnalmentele lor către toate ţările cu care Poliţia Română colaborează.

Imediat, au apărut urmele pe care doi dintre suspecţi  - Cristian Marian Minae, zis "Puşcărie", şi Laurenţiu Ghiţă, fostul boxer, le-au lăsat pe traseu, după ce au reuşit să fugă din România. Cei doi au trecut prin Ungaria, Franţa, cu destinaţia Marea Britanie. Drumurile s-au despărţit la un moment dat, cel mai probabil pentru a se deplasa mai uşor, fără să stragă atenţia. Minae a ajuns în Irlanda de Nord, iar Ghiţă în Scoţia. 

Cei doi suspecți sunt acum în mâinile ofiţerilor britanici şi urmează extrădarea lor

Lipseşte încă un pion extrem de important - cel despre care se crede că este liderul şi creierul tâlhăriei. Costinel Cosmin Zuleam, zis Olteanu. Surse Observator spun că individul e fugit din ţară cu iubita lui, suprinsă și ea de camerele de supraveghere, cu o zi înainte de jaf, într-un mall din Sibiu. Procurorul încă aşteaptă să vadă care a fost rolul ei în atac. Cert este, până acum, că tânăra le-a închiriat suspecţilor apartamentul din Sibiu şi trebuia să valorifice cele 16 ceasuri în valoare de 200.000 de euro furate din casa omului de afaceri. Pe reţelele sociale, femeia continuă să posteze. Cel mai recent - chiar în această dimineaţă.

Pe acelaşi subiect
  • Fost coleg Cosmin Zuleam: A fost prin toate ţările posibile. Şi prin Anglia, şi prin Italia. Cred că nu e ţară în care să nu fi căutat câte ceva. Eu nu l-am mai văzut de 10 ani pe aici. 

Crima din Sibiu. Cei trei asasini au fost surprinşi de o cameră de supraveghere fix înainte de atac

Mascaţi, cu cagule și mănuşi chirurgicale. Sunt pe stradă, iar unul dintre ei are în mână pistolul şi pare că le dă ordine celorlalţi complici.     

Alte imagini îi surprind cu câteva ore înainte să intre în casa lui Adrian Kreiner şi să-l tortureze până la moarte. Costinel Cosmin Zuleam apare alături de Laurenţiu Ghiţă pe camerele de supraveghere ale unui supermarket din Sibiu. Cei doi fac provizii pentru filaj. Cu şapcă şi glugă trase pe cap, dau târcoale frigiderelor cu mâncare şi aleg câteva produse. Stau tot timpul cu capul în jos. 

Primarul din comuna Gighera, de unde sunt cei doi suspecţi prinşi, Minae şi Ghiţă, spune că indivizii ar fi ochestrat totul în timp ce erau la muncă în străinătate.

  • Primar Gighera, Neacşu Florea: Cei doi sunt consăteni, de vârstă apropiată, au locuit împreună mulţi ani. Ghiţă a fost văzut în vara aceasta pe acasă o perioadă scurtă. Minae e de mulţi ani plecat, nu l-am văzut in ultima perioadă pe acasă, doar fraţii lui.

Liderul grupării, Costinel Cosmin Zuleam, a mai a dat o spargere în Slovenia în 2020, şi a furat dintr-un magazin din mall telefoane de 155.000 de euro.

  • Primar Gighera, Neacşu Florea: El ar fi cu pontul şi că, probabil, pe unde s-au intâlnit, prin partea cealaltă, de acolo ar fi pornit să comită asemenea fapte. De la unchiul lui Zuleam înţeleg că a creat şi probleme pe acasă. A creat multe probleme şi în familie şi în societate.

De altfel, familia se dezice de el. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi pentru omor calificat şi tâlhărie, cei trei asasini vor sta 25 de ani în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Imagini noi cu asasinii lui Adrian Kreiner. Dădeau târcoale prin Sibiu, înarmați, cu șepci pe cap și privirea în pământ