Antena Meniu Search
x

A murit bărbatul care şi-a aruncat în aer apartamentul din Bistriţa. A vrut să-şi ucidă concubina şi pe fiica ei

A murit bărbatul care şi-a aruncat în aer apartamentul din Bistriţa. A vrut să-şi ucidă concubina şi pe fiica ei, dar înainte de explozie s-a aruncat de la etajul 4. 

Militarul avea 51 de ani
A murit militarul care şi-a aruncat în aer apartamentul din Bistriţa. A vrut să-şi ucidă concubina şi pe fiica ei - Observator.tv

UPDATE: Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că bărbatul care a murit la Bistriţa după ce s-a aruncat de la balcon, nu mai era angajat în sistem. Fusese şofer la MApN în urmă cu 20 de ani, acum era angajat al unei firme de construcţii.

----------------------------------------------------------

A murit bărbatul care şi-a aruncat în aer apartamentul din Bistriţa. A vrut să-şi ucidă concubina şi pe fiica ei, dar înainte de explozie s-a aruncat de la etajul 4. 

Un bărbat în vârstă de 51 de ani şi-a transformat casa într-o bombă, în dorinţa de a-şi ucide concubina şi pe fiica acesteia. Femeia, în vârstă de 43 de ani, poliţistă la Bistriţa, a ajuns la spital, cu răni provocate de explozie.

Pe acelaşi subiect

Fiica ei, 17 ani, e şi ea rănită, dar superficial. Răni grave au suferit un pompier şi o jurnalistă. Explozia s-a produs la scurtă vreme după ce bărbatul s-a aruncat de la balcon. 

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă. Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Bistrița acesta era în stare critică, intubat, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, șoc hemodinamic, în comă profundă. A murit în această dimineaţă.

Bărbatul a vrut să îşi ucidă concubina şi pe fiica ei

Concubina bărbatului a fost plecată în concediu, în Moldova, împreună cu fiica sa. Femeia s-a întors miercuri după-amiază acasă, iar bărbatul le-a urmărit pe cele două până când au intrat în scara blocului în care locuiau.

În momentul în care le-a văzut că intră, el s-a aruncat de la etajul 4 al blocului.

Potrivit anchetatorilor, înainte de a se arunca, bărbatul ar fi improvizat o "instalație" care să declanșeze o explozie în apartament, încercând să provoace moartea celor două

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A murit bărbatul care şi-a aruncat în aer apartamentul din Bistriţa. A vrut să-şi ucidă concubina şi pe fiica ei