Antena Meniu Search
x

Măcel la stână. O ursoaică și puii ei au omorât zeci de oi pe Dealul Negru, în Bistrița. Doi oameni au fost atacați (Video)

O ursoaică și puii ei au făcul măcel la o stână de pe Dealul Negru, în Bistrița. Animalele au omorât, în noaptea de marți spre miercuri, nu mai puțin de 28 de oi.

Macel la o stana din Bistrita - Observator

O ursoaică și puii ei au făcul măcel la o stână de pe Dealul Negru, în Bistrița. Animalele au omorât, în noaptea de marți spre miercuri, nu mai puțin de 28 de oi.

Localnicii se plâng că în zonă sunt sute de urși, care atacă și oameni, dar și alte animale.

În noaptea de marți spre miercuri, urșii au atacat animalele de la o stână din satul Petriș, comuna Cetate, nu mai puțin de 28 de oi fiind sfârtecate.

Dumitru Cârhaț, administratorul fondului de vânătoare 27 Budacu de Sus, a declarat că în zonă sunt sute de urși și că au existat și atacari asupra ciobanilor.

Pe acelaşi subiect

"A fost un atac asupra oilor, au ucis 28 de oi. Toamna acolo sunt 150 de urși în zonă. În această perioadă sunt la hibernare, dar au rămas vreo 25-30 de urși, care mai caută încă hrană. Au fost atacați și doi oameni. Atacul la om a fost la aceeași stână unde au fost ucise oile. Unul dintre ciobani este la spital", a declarat Dumitru Cârhaț.

La rândul său, Ioan Grozav, proprietar al turmei de oi, s-a plâns de faptul că oamenii nu se pot apăra în niciun fel în fața atacurilor urșilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Măcel la stână. O ursoaică și puii ei au omorât zeci de oi pe Dealul Negru, în Bistrița. Doi oameni au fost atacați (Video)