Antena Meniu Search
x

Militarul care s-a aruncat de la etajul 4, în Bistrița, a vrut să-și ucidă soția și pe fiica acesteia. Femeia e polițistă (Video)

Detalii teribile ies la iveală în cazul exploziei dintr-un apartament din Bistrița, precedată de o tentativă de sinucidere. 

Detalii teribile ies la iveală în cazul exploziei dintr-un apartament din Bistrița, precedată de o tentativă de sinucidere. 

Bărbatul care s-a aruncat de la etaj, un bucureștean de aproximativ 40 de ani, angajat al Ministerului Apărării, a pus la cale un plan pentru a le face rău partenerei sale și fiicei acesteia.

Un militar din București a vrut să-și arunce în aer soția și pe fiica acesteia

Partenera bărbatului, polițistă, a fost plecată în concediu, în Moldova, împreună cu fiica sa. Femeia s-a întors în această după-amiază acasă, iar bărbatul le-a urmărit pe cele două până când au intrat în scară.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care le-a văzut că intră, el s-a aruncat de la etajul 4 al blocului.

Potrivit anchetatorilor, înainte de a se arunca, bărbatul ar fi improvizat o "instalație" care să declanșeze o explozie în apartament, încercând să provoace rănirea celor două.

Două persoane rănite în urma exploziei

În urma deflagrației, un pompier, purtătorul de cuvânt de la ISU Bistrița, a fost rănit la cap. O altă victimă este corespondenta unei publicații online din Bistrița, care se afla în fața blocului în momentul deflagrației.

Tânără însărcinată a fost rănită de cioburile de la geamurile care au explodat.

Un militar din București a vrut să-și arunce în aer soția și pe fiica acesteia

Victimele au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele SAJ și au fost transportate la spital pentru mai multe investigatii și tratamente de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Militarul care s-a aruncat de la etajul 4, în Bistrița, a vrut să-și ucidă soția și pe fiica acesteia. Femeia e polițistă (Video)