Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "A murit săracul!". Crima din Crângaşi a avut zeci de martori, care au filmat cum bărbatul e ucis cu parii, fără să intervină

Crimă oribilă, în mijlocul unei intersecţii aglomerate din Capitală. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie, de un adolescent de 16 ani şi de prietenul său cu patru ani mai mare, în plină stradă, la o oră de vârf. Zeci de oameni au asistat, fără să intervină la scenele de o cruzime extremă. Altercaţia a pornit în Parcul Crângaşi, de la nişte fete, iar victima a încercat să fugă. Agresorii l-au urmărit pe bărbat şi au transformat parii de susţinere ai copacilor de pe stradă în adevărate arme albe cu care l-au lovit până la moarte. După atac, bătăuşii au fugit, dar s-au predat ulterior, la poliţie. 

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 14:12

Intersecţia Crângaşi, ora şase şi jumătate după-amiaza. O cameră de supraveghere montată pe o maşină surprinde exact momentul în care victima, căzută la pământ este lovită fără milă, cu doi pari, de cei doi tineri, unul de 16 şi unul de 20 de ani. Este o oră de vârf, iar intersecţia e intens circulată, dar nimeni nu intervine. Cineva sună la 112. 

Crimă în Crângaşi. Bărbatul a fost lovit până la moarte cu doi pari, în mijlocul intersecției

Medicii care au ajuns la faţa locului încearcă să salveze viaţa bărbatului de 46 de ani, snopit în bătaie. Îl resuscitează direct pe şosea. Din păcate, eforturile lor nu au avut rezultatul dorit. 

Articolul continuă după reclamă

- A murit săracul!

Pe acelaşi subiect

Ana-Maria Munteanu, reporter Observator: După ce l-au snopit în bătaie pe bărbat, agresorii au luat-o la fugă prin parc pentru a-şi pierde urma. Echipajele de Poliţie şi Jandarmerie din sectorul 6 s-au mobilizat şi au înconjurat zona pentru a-i găsi pe cei doi indivizi. 

Între timp, în intersecţie cercetarea criminalistică era în toi. Poliţiştii căutau probe şi martori.

- Să vină cu maşina la secţie! Sunt martori! Este foarte important!

- Mergeţi în spate, vă rugăm frumos!

L-au omorât în bătaie! A încercat să-i ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi şi pentru că s-a băgat au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconştient

- Din parc, au venit alergând pe aici şi aici cică i-au dat cu bâta în cap. 

- Ei au venit dinspre parc şi l-au bătut în mijlocul străzii, acolo. 

- Au fost doi băieţi care au fugit după el din parc. Aici nu sunt camere de vederi. 

De la ce ar fi pornit scandalul

Cinci ore au durat audierile celor doi tineri. La finalul lor, amândoi au fost reţinuţi. Rudele celor doi agresori susţin că ei au fost de fapt, provocaţi.

Rudă agresori: Copilul a fost ameninţat cu o macetă, cu o şurubelniţă, copilul a alergat tot parcul Crângaşi. Din cauză la o fată, da! A luat un par de la un copac şi i-a dat în cap! Ei s-au apărat, da! Nepotul meu s-a apărat!

În cadrul audierilor, poliţiştii au reuşit să afle şi de la ce a pornit totul.

Surse Observator spun că scandalul s-a iscat de la o altercaţie între iubitele agresorilor şi fata vitregă a victimei. Fetele intenţionau să se bată în Parcul Crângaşi şi au chemat, fiecare, ajutoare. În timpul discuţiilor, tinerii ar fi avut o discuţie aprinsă cu victima. Bărbatul a încercat să fugă. Cei doi tineri au smuls însă parii de susţinere de la doi copaci, l-au alergat, iar în mijlocul intersecţiei l-au lovit în cap până l-au lăsat fără suflare. 

Tinerii au recunoscut faptele

La audieri, cei doi tineri au recunoscut faptele. Ei au fost reținuți, aseară, pentru 24 de ore și, astăzi, urmează să fie prezentați în fața judecătorului de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi au fost puși sub acuzare, pentru infracțiunea de omor.

Aceștia au recunoscut în fața anchetatorilor că l-au lovit mortal pe bărbatul în vârstă de 46 de ani. Conflictul a izbucnit chiar în Parcului Crângași din Sectorul 6 al Capitalei și a continuat pe mijlocul bulevardului. În apropiere se află atât o stație de metrou, cât și o stație de autobuz și, deși, în momentul atacului, erau destul de mulți oameni în zonă, nimeni nu a încercat să intervină pentru a-i salva viața bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "A murit săracul!". Crima din Crângaşi a avut zeci de martori, care au filmat cum bărbatul e ucis cu parii, fără să intervină