Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au atacat un bărbat pe stradă şi l-au bătut până l-au omorât: "I-au dat cu bâta"

Crimă înfiorătoare aseară lângă un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat de 47 de ani a fost ucis în bătaie de doi indivizi, unul dintre ei de doar 16 ani, iar celălalt de 20 de ani.  Cu ultimele puteri, bărbatul a încercat să se salveze din mâinile bătăuşilor. Din păcate a fost prins la scurt timp şi bătut până şi-a dat ultima suflare. Imediat după atac, agresorii s-au făcut nevăzuţi, însă după două ore poliţiştii au dat de urma lor. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 08:47

Adolescentul în vârstă de 16 ani, împreună cu un amic, şi-au aşteptat victima în apropierea Parcului Crângaşi. Înarmaţi cu mai multe crengi rupte din copaci, cei doi complici l-au lovit fără milă pe bărbatul de 47 de ani. Victima a fost atacată mişeleşte şi nu s-a putut apăra.

Bărbatul a încercat să se salveze din mâinile bătăuşilor

La un moment dat însă, profitând de neatenţia agresorilor, acesta a reuşit să fugă până în stradă pentru a cere ajutor. Însă, bătăuşii l-au prins din urmă. 

Vezi și

- Din parc, au venit alergând pe aici şi aici cică i-au dat cu bâta în cap. 

Pe acelaşi subiect

- Ei au venit dinspre parc şi l-au bătut în mijlocul străzii, acolo. 

- Au fost doi băieţi care au fugit după el din parc. Aici nu sunt camere de vederi. 

Chiar dacă la faţa locului au ajuns mai mulţi medici, aceştia nu au mai reuşit să îi salveze viaţa bărbatului. Imediat după atacul înfiorător, cei doi au încercat să scape basma curată. 

Ana-Maria Munteanu, reporter Observator: După ce l-au snopit în bătaie pe bărbatul de 47 de ani, agresorii au luat-o la fugă prin parc pentru a-şi pierde urma. Echipajele de Poliţie şi Jandarmerie din sectorul 6 s-au mobilizat şi au înconjurat zona pentru a-i găsi pe cei doi indivizi. 

După două ore de căutări, poliţiştii au reuşit să pună mâna pe indvizi şi să îi ducă la audieri.

Ana-Maria Munteanu, reporter Observator: 5 ore au fost audiaţi cei doi suspecţi, aici, la secţia 20 de poliţie, din Capitală. Au ieşit cu capetele plecate, ferindu-se de camerele de filmare şi de întrebările jurnaliştilor.

La audieri, însă, spiritele s-au încins. Iar rudele celor doi şi-au pierdut cumpătul rapid.

- Vreau să stau de vorbă cu idioţii ăia, idioţii ăia.. 

Conflictul ar fi pornit de la o fată

Surse Observator spun că bărbatul ucis ar fi fost chiar tatăl acesteia. 

Rudă nervoasă: De la o fată, da. Deci, de la fata aia.

Reporter: Se cunoştea cu băieţii?

Rudă nervoasă: Da, se cunoştea cu băieţii. De la o fată a plecat problema.

Cercetările au fost acum preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi cei doi indivizi vor petrece ani grei în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au atacat un bărbat pe stradă şi l-au bătut până l-au omorât: "I-au dat cu bâta"