Antena Meniu Search
x

Foto Crimă în Crângaşi. Bărbat de 46 de ani, ucis în bătaie de doi tineri cu bâte în Sectorul 6 al Capitalei

Crimă în Crangaşi. Un bărbat de 46 de ani a fost ucis cu bestialitate de doi tineri cu bâte, pe un bulevard din Sectorul 6 al Capitalei.

de Redactia Observator

la 14.05.2024 , 22:54

Crimă în Crângaşi. Bărbat de 46 de ani, ucis în bătaie de doi tineri cu bâte în Sectorul 6 al Capitalei
Crimă în Crângaşi. Bărbat de 46 de ani, ucis în bătaie de doi tineri cu bâte în Sectorul 6 al Capitalei

”La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei, scrie news.ro.

Sursa citatăm a rpecizat că la faţa locului a ajuns şi un echipaj de prim-ajutor, dar, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei.

Cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi şi depistaţi, aflându-se la sediul secţiei.

Articolul continuă după reclamă

”Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun. Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că victima are 46 de ani şi a fost lovită în cap cu bâte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Crimă în Crângaşi. Bărbat de 46 de ani, ucis în bătaie de doi tineri cu bâte în Sectorul 6 al Capitalei