Antena Meniu Search
x

Martorii accidentului de pe Baicului au sunat de 74 de ori la numărul de urgenţă 112! Şoferul BMW-ului a fost ARESTAT preventiv

Oamenii care au ajuns primii la accidentul de pe Baicului, acolo unde o tânără a murit după ce maşina ei a luat foc, au sunat de 74 de ori la 112.

Martorii accidentului de pe Baicului au sunat de 74 de ori la numărul de urgenţă 112!

Oamenii care au ajuns primii la accidentul de pe Baicului, acolo unde o tânără a murit după ce maşina ei a luat foc, au sunat de 74 de ori la 112.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, primul apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost recepţionat la ora 22:13:40, iar în total au fost efectuat 74 de apeluri în legătură cu accidentul.

Astăzi, şoferul BMW-ului care a fugit imediat după teribilul accident de pe Baicului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El avea o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat în momentul accidentului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără de 35 de ani a murit pe loc după teribilul accident, în timp ce sora ei în vârstă de 18 ani a a ajuns în stare critică la spital.

Imediat după accident, şoferul BMW-ului a oprit, le-a scos pe cele două femei din maşina care luase foc, a încercat să stingă flăcările cu un extinctor şi pentru că nu a reuşit, a fugit de la locul accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Martorii accidentului de pe Baicului au sunat de 74 de ori la numărul de urgenţă 112! Şoferul BMW-ului a fost ARESTAT preventiv