Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! O asistentă din Iaşi a fost OMORÂTĂ de un şofer ÎNCEPĂTOR chiar pe trecerea de pietoni - FOTO/VIDEO

O asistentă a Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iaşi şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier produs chiar pe trecerea de pietoni.

O asistentă a Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iaşi şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier produs chiar pe trecerea de pietoni.

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în zona Valea Lupului din Iaşi. Elena Ibănişteanu a încercat să traverseze strada când, la un moment dat, şoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf IV, înmatriculat în Bacău, nu a observat-o la timp şi a izbit-o în plin.

Asistenta unui spital din Iasi, ucisa pe trecerea de pietoni de un sofer incepator
Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, trupul femeii a fost aruncat câţiva metri în aer şi proiectat peste parapetul care separă cele două sensuri de circulaţie.

Şoferul a declarat că circula cu o viteză de aproximativ 50-60 de km/h, însă urmele de frânare şi martorii l-au contrazis, scrie ziaruldeiasi.ro.

Soferul incepator care a ucis o asistenta pe trecerea de pietoni a declarat ca circula cu 50 km/h

Imediat după impact, oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare şi au încercat timp de aproximativ o oră să o readucă la viaţă pe asistentă.

Din nefericire, rănile suferite au fost atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă, iar şoferul începător este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! O asistentă din Iaşi a fost OMORÂTĂ de un şofer ÎNCEPĂTOR chiar pe trecerea de pietoni - FOTO/VIDEO