Antena Meniu Search
x

Impact înfiorător la Bistriţa, şofer mort, strivit de stâlpul pasarelei, în acelaşi loc în care a murit Andrei Pintican (Video)

Un accident rutier înfiorător a avut loc la Bistriţa, după ce un șofer a lovit în plin stâlpul de susţinere al unei pasarele, exact în locul în care a murit Andrei Pintican, în urmă cu 5 luni. Stâlpul era deja împodobit cu o coroană de flori şi desenată o cruce neagră.

Un accident rutier înfiorător a avut loc la Bistriţa, după ce un șofer a lovit în plin stâlpul de susţinere al unei pasarele, exact în locul în care a murit Andrei Pintican, în urmă cu 5 luni.

Stâlpul era deja împodobit cu o coroană de flori şi desenată o cruce neagră, în memoria tânărului care murise cu câteva luni în urmă.

Accident înfiorător la Bistriţa, exact în locul în care a murit Andrei Pintican

Poliţiştii din Bistriţa au informat că în această seară, în jurul orei 22.30, în municipiul Bistrița a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost grav rănită. Timp de o oră i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, declarandu-se decesul la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Șoferul, un bărbat de 55de ani, a rămas încarcerat și echipajele de salvare au intervenit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor.

Potrivit observatorbn.ro, care citează poliţiştii, din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei de pe strada Industriei. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând a fi stabilite cauza și imprejurarile în care a avut loc accidentul.

Un alt tânăr a murit exact în acelaşi loc

În urmă cu doar 5 luni, un accident deosebit de grav avea loc la Bistrița, unde un șofer a lovit stâlpul unei pasarele cu o viteză foarte mare, din impact rezultând decesul acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului deosebit de violent, șoferul a fost aruncat în afara autoturismului, fiind găsit de pompieri la doi metri de mașină, pe carosabil. Tânărul avea în jur de 26 de ani, era căsătorit și lucra ca inginer șef la un service auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact înfiorător la Bistriţa, şofer mort, strivit de stâlpul pasarelei, în acelaşi loc în care a murit Andrei Pintican (Video)