Antena Meniu Search
x

ACCIDENT CUMPLIT, în urmă cu puţin timp, pe DN17! Un şofer de 23 de ani s-a IZBIT VIOLENT de un cap de pod. Tânărul e în comă! IMAGINI DRAMATICE

Un grav accident de circulație s-a produs, în această dimineață, puțin înainte de ora 06:00, pe DN17, pe raza localității bistrițene Ciceu Mihăiești. 

Un grav accident de circulație s-a produs, în această dimineață, puțin înainte de ora 06:00, pe DN17, pe raza localității bistrițene Ciceu Mihăiești. 

Un șofer în vârstă de 23 de ani din Uriu, care conducea o autoutilitară pe DN17, a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a izbit de un cap de pod.

Conform presei locale, acesta circula pe directia Beclean-Dej, dar nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de o altă autoutilitară care circula în fața lui. A acroșat-o, după care a părăsit șoseaua, a intrat în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se violent de un cap de podeț. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului extrem de violent, șoferul a rămas încarcerat, pentru scoaterea acestuia din mașină fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. 

După minute bune de muncă, în care pompierii au fost nevoiți să tăie caroseria autoutilitarei, tânărul de 23 de ani a fost preluat de medici care l-au transportat la spitalul din Bistrița. 

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Uriu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN17, pe raza localității Ciceu Mihăiești, pe direcția de mers Beclean – Dej, nu a păstrat o distanță corespunzătoare și a acroșat o autoutilitară care circula în fața sa, după care a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, izbindu-se de un capăt de podeț. Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului în vârstă de 23 de ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul vinovat de producerea accidentului urmează și el să fie testat de polițiști, după ce starea de sănătate îi va permite, bărbatul fiind în acest moment la spital”, conform IPJ Bistrița Năsăud. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ACCIDENT CUMPLIT, în urmă cu puţin timp, pe DN17! Un şofer de 23 de ani s-a IZBIT VIOLENT de un cap de pod. Tânărul e în comă! IMAGINI DRAMATICE