Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Cornu Luncii. Două TIR-uri şi o autoutilitară s-au ciocnit violent. Un bărbat a murit, iar alți doi sunt răniți (Video)

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs vineri pe DN 2E, în satul Brăieşti din comuna Cornu Luncii.

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs vineri pe DN 2E, în satul Brăieşti din comuna Cornu Luncii.

Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate două tiruri şi o autoutilitară, iar persoana decedată este şoferul unuia dintre tiruri.

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD de la Detaşamentul de la Pompieri din Fălticeni cu o autospecială de descarcerare şi ambulanţă, precum şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Personalul de pe ambulanţa SAJ care a acordat ajutor medical persoanei descarcerate a declarat decesul victimei, iar ceilalţi doi şoferi răniţi uşor au refuzat transportul la spital.

Potrivit Infotrafic, cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de iarnă ale drumului, traficul fiind oprit pe ambele sensuri de mers şi deviat pe străzile adiacente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Cornu Luncii. Două TIR-uri şi o autoutilitară s-au ciocnit violent. Un bărbat a murit, iar alți doi sunt răniți (Video)