Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav cu șase victime, pe un drum din Botoșani. O familie de ucraineni a ajuns la spital

Imagini dramatice surprinse, în această după-amiază, pe un drum din localitatea Vârfu Câmpului din județul Botoșani. Șase persoane au fost rănite, între care o tânără însărcinată și un copilaș de nici 2 anișori, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 15:09

Paramedicii SMURD și SAJ au găsit la locul producerii accidentului șase persoane rănite: patru femei, din care una însărcinată, un bărbat și un băiețel de un an și șapte luni.

Toți cei implicați în accident au ieșit singuri din mașini

Potrivit ISU Botoșani, toți cei șase răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru îngrijiri medicale.

"Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Vârfu Câmpului. În eveniment au fost implicate două autoturisme. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani și Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ Botoșani. Aceștia au găsit șase persoane rănite, patru femei, din care una însărcinată, un bărbat și un băiețel de 1 an și 7 luni. Toate victimele erau ieșite din mașini. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru îngrijiri medicale de specialitate", au transmis reprezentanții ISU Botoșani.

Pe acelaşi subiect

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor. Cele două mașini au fost transportat la un service pentru expertiza tehnică.

Trei dintre victime sunt copii

Conform IPJ Botoșani, trei dintre victime sunt copii.

"Un autoturism condus de o femeie, de 41  ani, din Ucraina, în timp ce se deplasa pe DN 29 C, dinspre orașul Siret înspre municipiul Botoșani, ajunge în intersecția cu DN 29 A, împrejurare în care întra în coliziune cu un alt autturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Dorohoi, care  circula pe drumul prioritar. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 3 minore. Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului. Celălalt conducător auto nu a putut fi testat", au informat și polițiștii botoșeneni, care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Angela Bertea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident grav cu șase victime, pe un drum din Botoșani. O familie de ucraineni a ajuns la spital