Antena Meniu Search
x

Video "L-a luat de pe trecere, să ştiţi!" Bătrân ucis într-o intersecție din Drobeta. O șoferiță l-a spulberat pe o trecere de pietoni desființată

Un bărbat de 71 de ani a fost accidentat mortal într-o intersecţie din Drobeta Turnu Severin, în timp ce traversa pe la colțul străzii. Deşi încă există marcaj rutier de zebră pe carosabil, trecerea de pietoni a fost desființată, iar şoferiţa care a venit cu viteză nu i-a acordat prioritate. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 08:48

Vezi și

Pietonul a fost târât câțiva metri de către maşină, spun martorii, timp în care s-ar fi lovit cu capul de asfalt. Iar când au ajuns medicii de pe ambulanţă la el, bărbatul de 71 de ani era în stare critică. 

Dr. Cornelia Bernardi, medic SAJ: Pacient în stop cardio-respirator. L-am resuscitat, echipajul, aproape 25 de minute, şi n-a răspuns manevrelor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Locuitorii din zonă spun că pe unde a traversat bărbatul a fost trecere de pietoni, care între timp a fost desfiinţată. Doar că nu ştiu prea mulţi asta, aşa că încă traversează pe acolo, mai ales că pe carosabil este încă trasată zebra.  

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Aici nu mai este trecere de pietoni. Este anulată de foare mult timp. Vin copii de la şcoală, de la şcoala din spate, nu au pe unde să treacă! Efectiv sunt în pericol permanent!

Claudiu Bebec, șef Biroul Rutier Drobeta Turnu Severin: Se pare că evenimentul rutier care a avut loc pe strada Mihai Viteazu s-a produs pe fondul neacordării priorităţii de trecere a pietonilor angajaţi regulamentar în traversare. 

Şoferiţa a fost testată atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru cel de substanţe interzise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "L-a luat de pe trecere, să ştiţi!" Bătrân ucis într-o intersecție din Drobeta. O șoferiță l-a spulberat pe o trecere de pietoni desființată