Antena Meniu Search
x

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR, noaptea trecută, la Galaţi! Impactul devastator, surprins LIVE de camerele de supraveghere (VIDEO)

Impact devastator între o autoutilitară și un autoturism, noaptea trecută, în Galaţi, la intersecția străzilor Basarabiei cu George Coşbuc.

Impact devastator între o autoutilitară și un autoturism, noaptea trecută, în Galaţi, la intersecția străzilor Basarabiei cu George Coşbuc.

O duba condusă de un barbat de 49 de ani intra în coliziune cu o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 19 ani. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

După impact duba s-a răsturnat, iar  autoturismul a fost făcut praf șoferul de 19 ani fiind scos cu descarcerarea din mașină.

Pe acelaşi subiect

Cum semafoarele funcționau polițiștii trebuie sa stabilească acum care dintre șoferi a încălcat regulile de circulaţie. 

Surse apropiate anchetei spun că șoferul autoutilitarei ar fi spus ca el avea verde și ca tânărul ar fi trebuit să oprească. Deocamdată, însă, tânărul nu poate fi audiat fiind grav rănit. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă si încearcă sa afle care dintre șoferi a încălcat regulile de prioritate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ACCIDENT ÎNFIORĂTOR, noaptea trecută, la Galaţi! Impactul devastator, surprins LIVE de camerele de supraveghere (VIDEO)