Antena Meniu Search
x

Accident LIVE surprins de camerele dintr-o intersecţie din Iaşi! O tânără se zbate între viaţă şi moarte pentru că nu avea centura de siguranţă - VIDEO ŞOCANT

O tânără se zbate între viaţă şi moarte, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui groaznic accident produs în Iaşi.

O tânără se zbate între viaţă şi moarte, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui groaznic accident produs în Iaşi.

Nenorocirea s-a produs, noaptea trecută, în intersecția Moara de Foc din Păcurari. Scenele şocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în intersecţie.

Pe acelaşi subiect

Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism Mercedes, în care se mai afla soţia sa, a virat la stânga fără să acorde prioritate maşinilor care veneau de pe contrasens.

La un moment dat, un BMW care circula cu viteză mare a intrat în plin, în lateral, în Mercedes.

Pe scaunul din dreapta-faţă din BMW se afla o adolescentă în vârstă de 17 ani care nu purta centura de siguranţă. Impactul a fost unul devastator pentru ea.

Tânăra a ajuns la spital în comă, cu traumatism cranio-cerebral sever, hemoragie subarahnoidiană, fractură temporală dreaptă, fractură de sinus sfenoidal, fracturile costale multiple, fractură minoră de cap femural.

Tot la spital au ajuns în stare gravă şi şoferul BMW-ului, un alt tânăr aflat pe bancheta din spate, dar şi soţia şoferului din Mercedes. Şoferul din Mercedes a fost evaluat de medici la UPU şi apoi externat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Accident LIVE surprins de camerele dintr-o intersecţie din Iaşi! O tânără se zbate între viaţă şi moarte pentru că nu avea centura de siguranţă - VIDEO ŞOCANT