Antena Meniu Search
x

Tânărul mort în accidentul din Brăila şi-a transmis LIVE pe Facebook ULTIMELE CIPE de viaţă - VIDEO

Emilian Cotoi, cunoscut de prieteni ca 'Alexandru', şi-a transmis LIVE pe Facebook ultimele clipe de viaţă dinaintea teribilului accident.

Tânărul mort în accidentul din Brăila şi-a transmis LIVE pe Facebook ULTIMELE CIPE de viaţă

Emilian Cotoi, cunoscut de prieteni ca 'Alexandru', şi-a transmis LIVE pe Facebook ultimele clipe de viaţă dinaintea teribilului accident în urma căruia a murit.

Pe imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum tânărul se află în maşină împreună cu prietenul său şi ascultă muzică la maxim. Alexandru se află pe scaunul din dreapta, în timp ce şoferul conduce cu viteză pe străzile din Brăila.

RECOMANDARE - LACRIMI şi DURERE pentru Alexandru, tânărul din Brăila care a murit într-un accident produs de un prieten beat - GALERIE FOTO

Unul dintre prietenii lui Alexandru a comentat la videoclip: "A şi zis să o lase mai uşor cu viteza! Beţivii ăştia nu merită să se bucure de libertate!".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe bulevardul Dorobanţilor, la câteva minute după ce a încheiat LIVE-ul pe Facebook, maşina în care se aflau cei doi a izbit trei autoturisme parcate şi apoi s-a răsturnat.

Alexandru a murit din cauza rănilor foarte grave suferite, în timp ce prietenul său, care avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost rănit şi a ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânărul mort în accidentul din Brăila şi-a transmis LIVE pe Facebook ULTIMELE CIPE de viaţă - VIDEO