Antena Meniu Search
x

Accident mortal cu 8 victime la Orboieşti, în Ialomiţa, a fost activat planul roşu de intervenţie

Un accident mortal cu 8 victime a avut loc la Orboieşti, în Ialomiţa, unde a fost activat planul roşu de intervenţie.

Un accident mortal cu 8 victime a avut loc la Orboieşti, în Ialomiţa, unde a fost activat planul roşu de intervenţie.

O platformă care transporta un autoturism şi o maşină s-au ciocnit, joi seară, pe DN 2A, în localitatea Orboieşti, judeţul Ialomiţa,  o persoană pierzându-şi viaţa, iar alte 7 fiind rănite. Autorităţiile au activat Planul Roşu de Intervenţie. 

Informaţiile iniţiale indicau că şapte persoane au fost rănite, două fiind inconştiente.

Două femei şi cinci bărbaţi au fost transportaţi la UPU Slobozia. Dintre aceştia, la o primă evaluare, trei au răni mai grave.

Pe acelaşi subiect

Un bărbat a fost declarat decedat, manevrele de resuscitare fiind sistate după zeci de minute.

Platforma, care transporta un autoturism, şi o maşină s-au ciocnit, joi seară, pe DN 2A, în localitatea Orboieşti, judeţul Ialomita. 

”Din primele informaţii sunt şapte victime, dintre care două inconştiente. La nivelul judeţului Ialomiţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea la locul accidentului a resurselor medicale SMURD şi SAJ”, au transmis reprezentanţii IGSU. 

Potrivit acestora, au intervenit la faţa locului un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă pentru victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD şi patru echipaje medicale SAJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident mortal cu 8 victime la Orboieşti, în Ialomiţa, a fost activat planul roşu de intervenţie