Antena Meniu Search
x

Accident mortal în Timiş, după ce un şofer a ratat curba. După impact, maşina era imposibil de recunoscut

Un accident rutier mortal a avut loc în localitatea Găvojdia, judeţul Timiş, în care au fost implicate 2 autoturisme și un autotren. După accident, maşina şoferului vinovat era imposibil de recunoscut, chiar şi ca autovehicul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.07.2020, 19:12

Accident mortal la Găvojdia - ISU Timiş
  • Şoferul a murit, după un impact cu o altă maşină şi un camion
  • Şoferul vinovat a ratat curba

Update: Şoferul de 43 de ani, care a provocat accidentul, a decedat.

ISU Timiș infomează că au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier în localitatea Găvojdia.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, 8 pompieri și echipaj medical SAJ. De asemenea, la locul intervenției s-a deplasat și elicopterul SMURD.

"În accident au fost implicate 2 autoturisme și un autotren. În cele 3 autovehicule se aflau doar șoferii. În urma impactului, șoferul unui autoturism a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă și predată inconștientă echipajului SAJ.  Celelalte 2 persoane implicate în accident sunt evaluate medical și primesc îngrijiri la fața locului", informează ISU Timiş.

Din primele constatări, un bărbat în vârstă de 43 de ani a condus un autoturism dinspre Lugoj spre Caransebes şi nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu vehicul condus de un bărbat în varsta de 44 de ani, ulterior fiind proiectat intr-un autotren condus de un barbat in varsta de 41 de ani.

In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 43 de ani. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca barbatul in varsta de 41 de ani avea o imbibatie alcoolica de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Timiş, după ce un şofer a ratat curba. După impact, maşina era imposibil de recunoscut