Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil în Satu Mare, la Pădurea Noroieni! Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un stâlp (Imagini dramatice)

Un teribil accident de circulație s-a produs, în această dimineaţă, în Satu Mare, în zona Pădurii Noroieni. Un tânăr a murit pe loc în urma impactului.

de Redactia Observator

la 11.12.2017 , 11:10

Un teribil accident de circulație s-a produs, în această dimineaţă, în Satu Mare, în zona Pădurii Noroieni. Un tânăr a murit pe loc în urma impactului.

Din primele informaţii, se pare că şoferul unei maşini nu a adaptat viteza la condițiile de drum, adica asfalt acoperit cu zăpadă și apă, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un stâlp aflat pe partea stângă în direcția de mers.

În urma impactului ce a avut loc în zona Pădurii Noroieni, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Agriș, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta față, a murit pe loc.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

În mașină, alături de șoferul în vârstă de 50 de ani și de victimă, se mai aflau două persoane, dar, din fericire, nimeni nu a mai fost grav rănit.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetărilepentru a stabili, cu exactitate, cauzele producerii accidentului, scrie presa din Satu Mare.

Șoferul autoturismului a fost testat cu alcooltest-ul, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Satu Mare, la Pădurea Noroieni! Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un stâlp (Imagini dramatice)