Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT TERIBIL PE DN2: Doi morţi şi patru răniţi în urma ciocnirii dintre un microbuz de pasageri şi un autoturism (VIDEO)

Un grav accident de circulaţie s-a produs în Buzău, pe DN2. Un microbuz a izbit un autoturism, iar două persoane din maşină şi-au pierdut viaţa.

de Redactia Observator

la 04.01.2017 , 17:13

Un grav accident de circulaţie s-a produs în Buzău, pe DN2. Un microbuz a izbit un autoturism, iar două persoane din maşină şi-au pierdut viaţa.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN2 (E85) Buzău - Râmnicu Sărat, în zona localităţii Comisoaia. Martorii spun că microbuzul, care avea două persoane la bord a lovit în spate autoturismul, care ar fi frânat brusc.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În maşina cu numere de Prahova erau cinci oameni. În urma impactului, doi dintre pasageri au murit. Un cameraman amator a filmat scene dramatice din timpul operaţiunii de salvare. Ceilalţi 3 oameni care se aflau în autoturism au fost spitalizaţi în stare gravă.

O a patra persoană a fost, de asemenea, rănită. În urma accidentului, traficul în zonă a fost afectat şi se circulă cu dificultate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » ACCIDENT TERIBIL PE DN2: Doi morţi şi patru răniţi în urma ciocnirii dintre un microbuz de pasageri şi un autoturism (VIDEO)