Antena Meniu Search
x

Accidentul care i-a schimbat viața. O fetiță de 9 ani a rămas fără 6 degete de la mâini, după ce s-a accidentat în timp ce se juca: "Am auzit țipete"

O fetiță de 9 ani a rămas fără șase degete, după ce s-a accidentat în timp ce se juca. Mama copilei a povestit cât de dureros a fost să-și vadă fiica suferind. 

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 09:40

Accidentul care i-a schimbat viața. O fetiță de 9 ani a rămas fără 6 degete de la mâini, după ce s-a accidentat în timp ce se juca
Accidentul care i-a schimbat viața. O fetiță de 9 ani a rămas fără 6 degete de la mâini, după ce s-a accidentat în timp ce se juca - Arhiva familiei / Kerry Ratcliffe

Fiica lui Kerry Ratcliffe, Bella, pe atunci în vârstă de opt ani, a suferit rănile care i-au schimbat viața în luna aprilie, în timp ce se juca pe o alee din spatele casei sale din Salford, Greater Manchester. Copila încerca să construiască o “căsuță” din diverse obiecte împrăștiate în zonă, când s-a urcat pe o masă care era instabilă și a început să cedeze. Bella și-a prins degetele într-un gard, în încercarea de a-și atenua căderea, potrivit Mirror

După incident, copila a petrecut apoi 12 ore într-o intervenție chirurgicală, dar medicii nu au putut, din păcate, să-i reatașeze degetele.

După 12 ore într-o operație, medicii nu au reușit să-i reatașeze degetele 

Este sfâșietor. Am auzit țipete și un vecin a fugit și apoi fiul meu m-a împins înapoi înăuntru și a spus „nu are degete”, apoi m-am prăbușit. Ea a fost dusă la spitalul Wythenshawe. A fost operată timp de 12 ore în încercarea de a îi reatașa degetele. Nu a mers conform planului”, a spus mama copilei, reamintindu-și scenele dramatice. 

Pe acelaşi subiect

Timpul a trecut iar fetița a învățat să trăiască cu acest lucru. Se simte mai bine și atunci s-a întors la școală, un lucru despre care mama ei crede că este un pas mare în recuperarea ei. 

Acum, mama Bellei vrea să se asigure că aleea unde s-a accidentat copila va fi securizată corespunzător, astfel încât să nu existe riscul ca un alt copil să treacă prin ce a trecut fiica ei. Femeia spune că aleea este un loc cunoscut unde vecinii aruncă și depozitează obiecte de care nu au nevoie.  

Există o intrare privată cu porți de fier. Ne-au spus că au tăiat încuietorile. Apoi a devenit un un loc unde toți oamenii aruncă lucruri. Porțile sunt mereu deschise. Vecinii au spus că s-au plâns de ani de zile”, a spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accidentul care i-a schimbat viața. O fetiță de 9 ani a rămas fără 6 degete de la mâini, după ce s-a accidentat în timp ce se juca: "Am auzit țipete"