Antena Meniu Search
x

Video Fetiţa de 8 ani din Argeş, călcată cu maşina chiar de mama ei, se află în continuare în stare critică: "Nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept"

Accident cumplit, ieri după amiază, în comuna Dârmăneşti, din judeţul Argeş. O copilă de opt ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovită cu maşina, chiar de mama ei. Femeia încerca să intre în curte cu spatele, însă nu a văzut-o pe cea mică şi a prins-o sub vehicul. 

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 08:52

Vezi și

Nenorocirea s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 16.00. Mama copilei, asistentă medicală la Spitalului Militar din Pitești se întorcea de la serviciu. Când a vrut să bage în curte maşina, cu spatele, fără să îşi dea seama, a lovit-o pe copilă.

Martor: A intrat mama sa în cu maşina şi fetiţa i-a deschis poarta. Şi probabil zic unii oameni de pe aici, că a trecut prin faţă şi mama sa nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept. 

După ce a realizat ce s-a întâmplat, mama şi-a găsit puterea să scoată fetiţa de sub roțile maşinii, care au prins-o pe copilă ca într-o menghină. Femeia a reuşit să o ţină în viaţă până la sosirea echipajelor de salvare. A fost preluată de medici şi dusă de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. 

Cătălin Cristescu, ISU Argeş: La sosirea echipajului de pompieri, victima fusese extrasă de către mama acesteia.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Cum era, în ce stare era fetiţa?

Cătălin Cristescu, ISU Argeş: Fetiţa se afla în stop cardiorespirator, colegii mei începând manevrele de resuscitare. 

Din cauza rănilor foarte grave, fetiţa a fost transferată cu un elicopter la un spital din Capitală, unde se află în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 8 ani din Argeş, călcată cu maşina chiar de mama ei, se află în continuare în stare critică: "Nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept"