Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave după ce o româncă a murit în Italia din cauza unei operaţii de liposucţie: 'Nu vrea să-mi aducă mama acasă'

Acuzaţii grave după ce o româncă a murit în Italia din cauza unei banale operaţii de liposucţie. Fiica femeii îl acuză pe iubitul mamei sale că nu vrea să îi aducă mama în România şi că o ţine în Italia de mai bine de cinci luni.

Acuzaţii grave după ce o româncă a murit în Italia din cauza unei banale operaţii de liposucţie. Fiica femeii îl acuză pe iubitul mamei sale că nu vrea să îi aducă mama în România şi că o ţine în Italia de mai bine de cinci luni.

Drama româncei a început în vara anului 2017, atunci când a apelat la serviciile unei clinici de chirurgie estetică din Milano.

După ce a fost supusă unei operaţii de liposucţie, Ana Maria Crăciun, în vârstă de 35 de ani, a trecut printr-o perioadă foarte grea.

Pe acelaşi subiect

S-a întors în România şi a trecut prin alte intervenţii chirurgicale. Cel mai probabil, o infecţie intraspitalicească dobândită în Italia, dar şi o culpă medicală a doctorului care a operat-o la Milano, au condus la înrăutăţirea stării de sănătate a femeii.

În luna aprilie a acestui an, la aproape nouă luni de la operaţie, timp în care a trecut prin chinuri groaznice şi printr-o mulţime de investigaţii medicale, Ana Maria Crăciun s-a stins din viaţă.

Ana Maria Craciun, romanca moarta in Italia dupa o operatie de liposuctie, nu a fost inca inmormantata

Fiica româncei îl acuză acum pe iubitul mamei sale că o ţine pe mama ei în Italia, nu are nicio intenţie de a o aduce în România şi că doreşte să îi incinereze trupul.

"Concubinul mamei mele nu vrea să o mai aducă înapoi în ţară. De cinci luni, corpul mamei mele e în Italia, iar acesta (n.r. concubinul) vrea să o incinereze. Când au ajuns în Italia, el nu a vrut să îmi zică nimic despre mama, nici măcar la ce spital e. Iar după ce a muri tmama, i-am cerut hainele şi bunurile ei şi acesta a refuzat", a declarat Antonia pentru Observator.TV.

Între timp, autorităţile din Italia au deschis un dosar de cercetare penală, iar medicul care a operat-o pe româncă este cercetat pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave după ce o româncă a murit în Italia din cauza unei operaţii de liposucţie: 'Nu vrea să-mi aducă mama acasă'