Antena Meniu Search
x

O menajeră a atacat cu două cuţite mulţimea dintr-un muzeu din Italia. O persoană a fost ucisă, alte trei rănite

O menajeră a provocat momente de teroare într-un muzeu din Italia. Femeia de origine poloneză s-a năpustit cu 2 cuţite asupra oamenilor. A ucis o persoană şi a rănit alte trei.

Răniţii din atac şi menajera care a atacat mulţimea la muzeu
O menajeră poloneză a înjunghiat mulţimea la un muzeu din Italia - oglioponews.it

O menajeră a provocat momente de teroare într-un muzeu din Italia. Femeia de origine poloneză s-a năpustit cu 2 cuţite asupra oamenilor. A ucis o persoană şi a rănit alte trei.

Atacul şocant a fost comis în localitatea Canneto sull'Oglio, din nordul Italiei. Femeia în vârstă de 58 de ani, o menajeră de origine poloneză, a intrat în Muzeul Civic din localitate şi a atacat oamenii.

Apoi a ieşit afară, continuând să lovească trecătorii cu cele două cuţite pe care le avea asupra sa. O femeie de 54 de ani, angajată a muzeului, a fost ucisă.

Alte două persoane, inclusiv o femeie în scaun cu rotile, au fost rănite în atac. În cele din urmă, menajera a fost imobilizată de poliţiştii italieni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit anchetatorilor, îngrijitoarea poloneză, Barbara Chmurzynska, ar fi avut probleme psihice. Femeia ar fi suferit o criză în momentul în care a provocat atacul.

Potrivit presei italiene, cu o seară înainte, ea ar fi încercat să atace şi o tânără, în faţa unui chioşc de ţigări. Ea este acum în custodia poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O menajeră a atacat cu două cuţite mulţimea dintr-un muzeu din Italia. O persoană a fost ucisă, alte trei rănite