Antena Meniu Search
x

O româncă a murit într-un cumplit accident pe o autostradă din Italia, după ce Dusterul în care se afla s-a izbit frontal cu un Mercedes (Video)

O româncă a murit în Italia într-un cumplit accident petrecut pe autostrada A12 din Viareggio, provincia Lucca (Toscana), după ce Dacia în care se afla s-a izbit frontal cu un Mercedes, scrie presa locală.

O româncă a murit în Italia într-un cumplit accident petrecut pe autostrada A12 din Viareggio, provincia Lucca (Toscana), după ce Dusterul în care se afla s-a izbit frontal cu un Mercedes, scrie presa locală.

Potrivit Firenze Post, femeia de 50 de ani, rezidentă la Lecce, se afla pe bancheta din spate a unei mașini Duster, în care se mai aflau două persoane.

Șoferul tocmai plătise taxa pe autostradă și își reluase drumul, când a atins oglinda unui Nissan care se deplasa în direcția opusă și apoi s-a izbit frontal cu un autoturism Mercedes.

În urma impactului, cinci persoane au suferit răni. Românca mai era încă în viață la sosirea echipajelor de salvare, dar a decedat la scurt timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alte două persoane au suferit traumatisme grave, fiind transportate de urgență la spitale din apropiere.

Una a fost transportată de urgență la spitalul Cisanello din Pisa în stare gravă și pentru care a fost necesară intervenția elicopterului. Ceilalți 3 răniți au fost duși cu ambulanța la spitalul din Versilia, unul dintre aceștia este de asemenea, în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O româncă a murit într-un cumplit accident pe o autostradă din Italia, după ce Dusterul în care se afla s-a izbit frontal cu un Mercedes (Video)