Antena Meniu Search
x

Video Adolescent de 16 ani, în stare critică, după ce a sărit de pe o pasarelă pe un vagon de tren. Şansele de supravieţuire, minime; are arsuri pe 80% din corp

Teribilismul l-ar fi putut costa viaţa pe un adolescent de 16 ani din Iaşi. Adolescentul se afla cu un grup de prieteni pe o pasarelă pietonală peste calea ferată şi în loc să coboare pe scări a sărit direct pe tren. Băiatul a suferit arsuri grave, pe 80% din suprafaţa corpului, după ce a atins un fir de înaltă tensiune, iar şansele de supravieţuire sunt minime.  Adolescent de 16 ani, în stare critică la spital, după ce, din teribilism, a sărit pe un vagon de tren. Şansele de supravieţuire, minime; are arsuri pe 80% din corp

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 09:27

Vezi și

Incidentul a avut loc seara trecută în zona Manta Roşie din Iaşi în jurul orei 18:00. Tânărul se plimba cu prietenii săi pe pasarela pietonală, însă teribilismul l-a împins să recurgă la un gest extrem. Băiatul ar fi sărit peste pasarelă pentru a ajunge pe un vagon, iar în cădere a atins cu piciorul un fir electric.

Reporter: L-ai văzut pe băiat prăbuşit la pământ?

Martor: Da, prăbuşit la pământ, semi-conştient, că vorbea. 

Reporter: A apucat să spună ceva? Ai încercat să vorbeşti cu el?

Pe acelaşi subiect

Martor: Da, că a zis cum îl cheamă. L-am întrebat eu cum îl cheamă. Că îl doare foarte tare şi că simte dureri insuportabile şi că nu poate să mişte, că e paralizat. 

La scurt timp a ajuns şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. 

Georgica Onofreiasa - purtător de cuvânt ISU Iaşi: La locul intervenţiei, victima, un minor în vârstă de 16 ani, a fost stabilizată de către echipajele medicale şi a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Sfânta Maria din Iaşi. Teribilismul şi neglijența pot conduce la electrocutare prin firul de contact al rețelei electrice aflată sub tensiunea de 27.000 de volți.

Diana Cimpoeşu - şef UPU-SMURD Iaşi: Pacientul prezenta arsuri pe 80% din suprafaţa corporală. A  necesitat anestezie generală, intubaţie şi ventilaţie mecanică. 

Băiatul a suferit şi mai multe traumatisme în urma căderii de la înălţime. Se află în continuare în stare gravă.

Solange Tamara Roşu - Spitalul de Copii Iaşi: Este un caz complex care necesită suportul echipei multidisciplinare prezentă în gardă la spitalul nostru. În acest moment prognosticul este rezervat.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut cu exctitate tragicul accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescent de 16 ani, în stare critică, după ce a sărit de pe o pasarelă pe un vagon de tren. Şansele de supravieţuire, minime; are arsuri pe 80% din corp