Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de 23 de ani din Botoşani şi-a condus fratele spre moarte, după ce s-a urcat fără permis la volanul unui BMW. Alţi trei tineri, la spital

Inconştienţă, teribilism şi o cursă mortală. Un şofer de 23 de ani din Botoşani şi-a condus fratele spre moarte şi şi-a trimis în spital alţi trei prieteni, după ce s-a urcat la volanul unui BMW fără să deţină permis de conducere. În maşină se aflau în total cinci tineri.

de Monica Palade

la 03.01.2023, 14:16

Vezi și

În drum spre casă, din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat violent într-un cap de pod, a ricoşat într-un Audi parcat şi în gardul unei locuinţe, aterizând pe capotă.

În urma impactului, tânărul de 20 de ani, fratele şoferului, a fost scos inconştient din maşină. În ciuda manevrelor de resuscitare, inima lui s-a oprit pentru totdeauna. Alţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani, au ajuns la spital, în timp ce cea de-a cincea victimă a refuzat transportul, informează reporterul Observator Angela Bertea. 

Accidentul a avut loc în localitatea Cândeşti, în a doua zi din an, aproape de miezul nopţii. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere fără permis de conducere.

Ce spun poliţiştii

Accident mortal produs în localitatea Cândesti, la data de 2 ianuarie 2023, ora 23:40. Un tânăr, de 23 de ani, din comuna Cândești, în timp ce se deplasa pe drumul comunal DC 75, în localitatea Cândesti, a pierdut controlul asupra direcției de mers,împrejurare în care întra în impact cu un pod și cu gardul unei locuințe.

În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care una a decedat. Conducătorul auto nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un şofer de 23 de ani din Botoşani şi-a condus fratele spre moarte, după ce s-a urcat fără permis la volanul unui BMW. Alţi trei tineri, la spital