Antena Meniu Search
x

Video Filmul cumplitului accident din Sibiu. Cine sunt cei doi tineri care au murit pe loc: părinții lor, un preot și un cunoscut politician

Teribilism plătit cu viaţa. Un băiat de 19 ani şi o fată de 20 au fost conduşi spre moarte de prietenul lor. Şoferul a vrut să testeze puterea mașinii, dar după o cursă nebunească pe străzile din Sibiu, s-a înfipt într-un TIR parcat. Acum, el luptă pentru viaţă pe un pat de spital. Un alt pasager din maşină este rănit grav. Accidentul a fost filmat pe camere. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!  

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 19:32

Vezi și

Era aproape miezul nopţii când cei patru tineri au ieşit să se plimbe cu maşina pe străzile din Sibiu. Camerele de supraveghere de la periferia oraşului au surprins momentul accientului. Şoferul aflat la volanul unui bolid trece în viteză pe lângă maşinile parcate pe prima bandă pe bulevardul Mihai Viteazu. La un moment dat, pierde controlul maşinii, loveşte o bordură, un semn de circulaţie de pe scuarul care separă benzile de circulaţie, ricoşează şi intră în plin într-un camion parcat. Echipele de prim ajutor abia au reuşit cu greu să-i scoată pe cei trei tineri din mormanul de fiare.

Filmul unei tragedii 

Prieten: Nu ştiu! Sunt fără cuvinte! Era şi cel mai bun prieten al meu. Nu ştiu, nici nu pot să le sun familia să le spun, mi se rupe inima. Au venit să se plimbe cu maşina probabil şi a scăpat maşina de sub control. /taie erau soferi buni, conduceau de doi ani.

Martor: I-au băgat în salvare, i-au resuscitat.

Pe acelaşi subiect

Pentru doi dintre pasageri, ambii de pe partea dreaptă a maşinii, medicii nu au mai putut face nimic. Andrei avea doar 19, era student în Sibiu şi este fiul unui cunoscut politician din Braşov.

Impactul a fost fatal şi pentru Sonja, fiica unui preot din Sibiu. Fata avea planuri mari, era studentă la o facultate din Viena. Şoferul şi un alt prieten, ambii în vârstă de 20 de ani, se luptă acum între viaţă şi moarte.

Crinu Scridon, Serviciul Ambulanta Sibiu: Un bărbat de aproximativ 22 de ani care a fost intubat, în comă, cu prognostic rezervat.

Maşina era a tatălui lui Andrei. Tânărul de 19 ani avea permisul suspendat după ce în septembrie a fost prins băut la volan şi a fost agresiv în trafic. În primăvara acestui an a fost amendat de mai multe ori pentru viteză. Acum, şi-a rugat unul din priteni să se urce la volan. Lipsa de experineţă a şoferului şi viteza excesivă au fost fatale.

Ana Maria Popa, Biroul Rutier Sibiu: Pe fondul vitezei excesive, conducătorul autoturismului--taie--a pierdut controlul asupra autoturismului, a pierdut direcţia de mers şi a intrat într-un ansamblu TIR care se afla oprit pe partea carosabilă.

Titi Aur, expert conducere defensivă: Cred că în jur de 120 de km/h. Am şi verificat dând drumul manual la cronometru ca să văd în cât timp a trecut pe lângă acel TIR. Un TIR are 17 metri, mi-a ieşit aproximativ 0,5 secunde ceea ce înseamnă că se confirmă ce am văzut viteza de aproximativ 120 km/h. A tras de volan exact cum nu trebuie, în sensul că, a făcut aşa cum face un şofer fără experienţă.

Martor: Probabil au avut viteză şi după cum arată maşina

Andrei venise doar pentru o zi în Sibiu. Astăzi ar fi urmat să se întoarcă la Braşov să petreacă Crăciunul împreuă cu familia. Răpus de durere, tătăl lui se pregăteşte de înmormântare şi a postat un mesaj de adio pe reţelele sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul cumplitului accident din Sibiu. Cine sunt cei doi tineri care au murit pe loc: părinții lor, un preot și un cunoscut politician