Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă răpită de pe stradă, în fața gării din Baia Mare. A fost luată cu forța și urcată într-o mașină, după ce a coborât în stație din microbuz

O adolescentă de 18 ani a fost răpită de pe stradă, chiar în faţa gării din Baia Mare. Tânăra tocmai coborâse dintr-un microbuz când a fost luată cu forţa de un tânăr şi băgată într-o maşină. Şoferul microbuzului a surprins toată scena şi a plecat în urmărirea maşinii.   

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.12.2022, 18:19

Vezi și

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine și răpitorul nu a apucat să-i facă fetei niciun rău.

A ajuns, totuși, în spatele gratiilor, însă doar pentru 24 de ore, pentru că mai apoi procurorii l-au lăsat liber, sub control judiciar. Din cercetările de până acum, se pare cei doi se cunoșteau, dar fata nu mai dorea să vorbească cu el.

Scenele s-au petrecut luni după-amiază. Fata abia ce coborâse dintr-un microbuz de persoane, în zona gării din Baia Mare, când a fost luată cu forța și băgată într-o mașină. Norocul tinerei a fost că șoferul microbuzului a văzut ce s-a întâmplat și a decis să acționeze. A sunat la 112, apoi a pornit în urmărirea mașinii. La un moment dat, însă, autoturismul în care se afla tânăra luată cu forța a intrat pe o stradă cu acces interzis, motiv pentru care șoferul microbuzului s-a oprit. Au intervenit, însă, polițiștii, care au salvat-o pe fată și l-au reținut pe suspect.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 12 decembrie, un tânăr de 24 de ani din Baia Mare a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare. În fapt, în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 de către un conducător auto pe un microbuz de transport persoane, cu privire la faptul că, a observat că o tânără ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, după ce aceasta a coborât în stația de pe strada Gării din municipiu.

Șoferul microbuzului a pornit în urmărirea acestuia până pe strada Gării, până la sosirea echipajului de poliție, dar autoturismul în cauză a pătruns pe un sector de drum cu acces interzis, motiv pentru care conducătorul microbuzului s-a oprit. Din momentul sesizării, polițiștii au declanșat activitatea de căutare și identificare a autoturismului în cauză, fiind identificată și persoana vătămată, respectiv o tânără de 18 ani din Baia Mare. De asemenea, și persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 24 de ani din Baia Mare. Față de acesta, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Adolescentă răpită de pe stradă, în fața gării din Baia Mare. A fost luată cu forța și urcată într-o mașină, după ce a coborât în stație din microbuz