Antena Meniu Search
x

Ucraineancă găsită spânzurată, în Vâlcea. Soarta crudă a femeii moarte la Băile Olănești: războiul i-a răpit lumina ochilor, soţul şi fiul

O ucraineancă în vârstă de 65 de ani şi-a găsit sfârşitul pe plaiuri româneşti, în judeţul Vâlcea. Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratului Judeţean, femeia a fost găsită marți seara spânzurată într-o unitate de cazare din Băile Olănești. Viaţa nu a fost blândă cu ea: după ce a orbit în urma unui atac cu bombă, aceasta aflase că şi-a pierdut soţul pe front, în războiul pornit de Rusia în Ucraina. Luptele din ţara vecină i-au răpit şi fiul, căzut la datorie.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 18:54

Ambulanta din România
Ucraineancă găsită spânzurată, în Vâlcea - Shutterstock

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii au fost sesizați marți, în jurul orei 21:00, despre faptul că o femeie de cetățenie ucraineană, în vârstă de 65 de ani, ar fi fost găsită spunzurată, într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olănești. Polițiștii ajunși la fața locului, au efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul femeii.

Ucraineanca şi-a găsit sfârşitul la Băile Olănești

Destinul femeii a fost unul trist, după ce Rusia a declanşat în data de 24 februarie invazia Ucrainei. Aceasta a rămas oarbă în urma unui atac cu bombă, iar recent aflase că şi-a pierdut şi soţul, ucis pe front. Ucraineanca nevăzătoare trecuse şi peste trauma morţii fiului său, decedat tot la luptă. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii. Aceasta era cazata într-o casă din România, fiind beneficiar al programului guvernamental. Va fi înmormântată de Fundaţia Rebengiuc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Ucraineancă găsită spânzurată, în Vâlcea. Soarta crudă a femeii moarte la Băile Olănești: războiul i-a răpit lumina ochilor, soţul şi fiul