Antena Meniu Search
x

Video Adolescentul din Craiova înjunghiat în spate, în stare stabilă. Agresorul este căutat de poliţie. Ce au descoperit anchetatorii

Un adolescent de 14 ani a fost înjunghiat în plină stradă de un tânăr de aceeaşi vârstă. S-a întâmplat într-o zonă centrală din Craiova, iar agresorul a fugit imediat după atac. Victima a fost transportată la spital, în timp ce atacatorul este acum căutat de poliţie. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 21.06.2022, 14:34

Vezi și

Băiatul este în stare stabilă şi se află internat în Spitalul din Craiova. 

Totul s-a petrecut luni după amiază în apropierea Sălii Polivalente din Craiova. Nu se ştie deocamdată de la ce a pornit conflictul. Băiatul de 14 ani a fost înjunghiat în spate, de un alt adolescent de aceeaşi vârstă. 

Cei doi adolescenţi practicau box în Sala Polivalentă 

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi practicau box în Sala Polivalentă, iar între ei a izbucnit un conflict care a continuat şi în stradă. La un moment dat, scandalul a degenerat şi unul dintre tineri a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe celălalt în spate, apoi s-a făcut nevăzut. 

Deşi poliţia l-a identificat, agresorul este de negăsit. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 

Ceea ce este îngrijorător, este faptul că nu vorbim de un incident singular. În urmă cu două săptămâni, un copil de clasa a V-a a înjunghiat un alt elev pe terenul de sport al unei şcoli din judeţul Argeş. Şi în acest caz, victima a ajuns de urgenţă la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Adolescentul din Craiova înjunghiat în spate, în stare stabilă. Agresorul este căutat de poliţie. Ce au descoperit anchetatorii