Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 14 ani înjunghiat în curtea unei şcoli din Bascov. Agresorul are 13 ani şi este un copil problemă. Unde ţinea ascuns briceagul

Un copil de 14 ani a fost înjunghiat, luni seara, pe terenul de sport al unei şcoli din localitatea Bascov, judeţul Argeş. Băiatul nu era elev al respectivei unităţi de învăţământ, însă, el se afla acolo cu mai mulți prieteni pentru a „rezolva” un conflict ca între adolescenți. Agresorul este un copil de 13 ani. 

de Cristina Dimulescu

la 07.06.2022, 11:44

Vezi și

Incidentul a avut loc luni seara, la finalul orelor. Victima a venit cu mai mulţi prieteni la Şcoala din Bascov, acolo unde învaţă agresorul şi s-au întâlnit pe terenul de sport. 

Cearta dintre cele două grupuri de băieți ar fi degenerat, iar la un moment dat, copilul de 13 ani a scos un briceag și l-a înjunghiat pe băiatul de 14 ani.

Incidentul a fost descoperit de gardianul școlii

Incidentul a fost descoperit de gardianul școlii, care a sunat la 112. Până să ajungă la fața locului un echipaj SMURD și poliția, agentul de pază al unității de învățământ l-a imobilizat pe elevul agresor. Victima a ajuns la spital, cu o plagă înjunghiată la picior.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, agresorul a fost ridicat de oamenii legii și condus la audieri. Atât Poliția, cât și Inspectoratul Școlar Județean au deschis anchete în acest caz.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun, precizează  IPJ Argeș într-un comunicat de presă. 

Elevul agresor avea briceagul prins într-un toc cu scai de pulpa piciorului

Agresorul este elev la școala din Bascov și este cunoscut ca fiind un copil problemă, el fiind într-un program de consiliere. Briceagul cu care l-a înjunghiat pe băiatul de 14 ani îl avea prins într-un toc cu scai de pulpa piciorului.

În acest caz a fost sesizată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un băiat de 14 ani înjunghiat în curtea unei şcoli din Bascov. Agresorul are 13 ani şi este un copil problemă. Unde ţinea ascuns briceagul