Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adrenalină la 50 de metri înălţime cu peisaje care îţi taie respiraţia în Gura Humorului. Preţurile pornesc de la 15 lei şi până la 150 de lei

Gura Humorului a prins viaţă în acest sfârşit de săptămână. Uniţi de acelaşi gând, turiştii care au vrut să aibă parte de o porţie zdravănă de adrenalină, s-au lăsat purtaţi într-o lume plină de senzaţii tari. O plimbare cu tiroliana sau un salt de pe turnul de căţărare au fost doar câteva dintre atracţiile locului. Şi cum distracţia a fost una garantată, experienţa trăită a fost una de neuitat. 

de Angela Bertea

la 28.10.2024 , 09:01

"Genial! Doamne! Mi-au dat lacrimile. La pantă acolo, e o senzaţie maximă", a declarat un turist.

Zeci de turiști au profitat de vremea caldă de toamnă și au dat o fugă în parcul de agrement din Gura Humorului. Senzaţiile tari au fost nelipsite, iar o plimbare cu tiroliană le-a dat aripi iubitorilor de adrenalină. 

"Simţi că zbori. Simţi că-ţi iei zborul". "Superman! Merită! Toată lumea să vină, e nemaipomenit", spun turiştii.

Vezi și

"Avem două variante. Avem varianta Şezut, ce de pe scaun, şi varianta Superman, care este cea mai cerută şi ce mai în top ca adrenalină", a declarat Silviu Mihai, administrator tiroliană. 

Adrenalină la 50 de metri înălţime 

Cerul a fost limita şi pentru cei mai puţin curajoşi, care au ales să să admire spectacolul oferit de natură din roata panoramică.

De aici, de la 50 de metri înălţime, poţi admira întreaga zonă şi te poţi bucura de acest peisaj minunat pe care îl oferă natura. 

"De sus se vede panoramă întregului oraş, localităţile limitrofe, pârtia, observatorul de sus de pe pârtie, deci priveliştea este foarte frumoasă şi foarte vastă", a declarat George Pașcovici, administrator roată panoramică.

Şi cum fiecare secundă a fost o explozie de emoții, râsetele și strigătele de bucurie au răsunat în toată zona, iar cei care au vrut să se conecteze cu natura au optat pentru o plimbare cu telescaunul.

Iar doza de senzaţii tari a fost completată perfect de un salt de pe turnul de căţărare. 

Priveliştea este una minunată de aici, de sus. Începi să simţi adrenalina chiar din momentul în care păşeşti pe platforma de lansare. Minumat! Superb! 

"Saltul se face de la 12 metri. Se urcă pe o scară interioară. Totul este absolut sigur", a declarat ​Radu Paşcovici, administrator turn de căţărare.

Preţurile pentru aceste activităţi pline de adrenalină, pornesc de la 15 lei şi pot ajunge până la 150 de lei.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Adrenalină la 50 de metri înălţime cu peisaje care îţi taie respiraţia în Gura Humorului. Preţurile pornesc de la 15 lei şi până la 150 de lei