Antena Meniu Search
x

Video Adrenalina la cote maxime, în Capitală, la Campionatul Naţional de drift. Alice are doar 16 ani și este cunoscută drept "Regina Europei la drift"

Sute de cai putere, motoare turate la maximum, fum şi adrenalină la Campionatul Naţional de drift organizat în cadrul evenimentului Salonului Auto din Bucureşti. Nu mai puţin de 30 de piloţi şi-au etalat ieri maşinile pe pistă.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 08:14

Adrenalina la cote maxime, în Capitală, la Campionatul Naţional de drift. Alice are doar 16 ani și este cunoscută drept "Regina Europei la drift"
Adrenalina la cote maxime, în Capitală, la Campionatul Naţional de drift. Alice are doar 16 ani și este cunoscută drept "Regina Europei la drift"

Andrei are doar 15 ani şi este pasionat de drifturi încă de când era copil. Pasiunea a moştenit-o din familie.

Andrei, pilot: Pasiunea pentru maşini a venit de la vârsta de doi ani şi este moştenită de la tatăl şi bunicul meu. Tatăl meu a fost interesat să aprofundez această practică şi el m-a dus la şcoala de drift.

Vârsta fragedă nu este un impediment atunci când vorbim de pasiune şi dorinţă de dezvoltare

Vârsta fragedă nu este un impediment atunci când vorbim de pasiune şi dorinţă de dezvoltare. Alice, la doar 16 ani este cunoscută drept "Regina Europei la drift".

Pe acelaşi subiect

Alice, campioană internaţională la drift: Au fost foarte mulţi tineri de 16-17 ani. 12 ani a fost cel mai tânăr. Atmosfera foarte plăcută datorită şi spectatorilor pentru că au venit foarte mulţi oameni.

Evenimentul a fost organizat tocmai pentru a schimba mentalitatea oamenilor despre ceea ce înseamnă driftul.

Sorin Ene, pilot: Este o oprotunitate pentru aceşti tineri piloţi de a se antrena într-un spaţiul legal şi sigur.

Competiţia a avut loc în cadrul Salonului Auto din Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adrenalina la cote maxime, în Capitală, la Campionatul Naţional de drift. Alice are doar 16 ani și este cunoscută drept "Regina Europei la drift"