Antena Meniu Search
x

Adriana Bahmuţeanu, despre falsul medic italian: "Avea o metodă foarte ciudată de anestezie" (Video)

Adriana Bahmuţeanu spune că l-a cunoscut pe Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic estetician englez şi a operat zeci de oameni în România, când a participat la deschiderea unei clinici.

de Redactia Observator

la 06.02.2019, 08:36

Adriana Bahmuţeanu, despre falsul medic italian: "Avea o metodă foarte ciudată de anestezie" - Facebook

Adriana Bahmuţeanu spune că l-a cunoscut pe Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic estetician englez şi a operat zeci de oameni în România, când a participat la deschiderea unei clinici.

Bahmuţeanu a mărturisit că falsul medic avea o metodă ciudată de anesteziere.

"Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc, bine nu ştiam că aşa e. Nu mi-a inspirat deloc încredere pentru că, repet, avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Spunea că nu anesteziază decât local. Dar omul părea foarte convingător. În cadrul acelui eveniment a făcut foarte multe injecţii cui se oferea. Nu avea nicio problemă să facă botox, la liber. Eu l-am văzut la o clinică cum injecta cu mâinile goale, fără mănuşi. Mi s-a părut foarte ciudat", a declarat Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars. 

Pe acelaşi subiect

"Ne-a arătat nişte poze cu operaţiile din Italia. Am văzut câteva doamne foarte încântate de ceea ce făcea el", a mai spus vedeta, potrivit adevarul.ro. Matteo Politi, alias dr. Matthew Mode, a declarat la emisiunea XNS, la Antena1, că avocata sa i-ar fi spus că are toate actele în regulă pentru a practica medicina în România.

Politi a operat cu parafa de la DSP Bucureşti

Bărbatul a operat timp de mai multe luni, la mai multe clinici din Capitală, dându-se drept chirurg estetician, deşi are doar opt clase şi nicio calificare.  

Falsul doctor a reuşit să facă asta doar cu ajutorul unei parafe obţinută de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti, dar fără avizele de la Colegiul Medicilor din România şi de la Ministerul Sănătăţii, care sunt necesare pentru ca un medic străin să profeseze în România, fie că e vorba de sistemul de stat sau de cel privat.    

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, escrocul a intrat încă de anul trecut în atenţia procurorilor de la Parchetul General, care au deschis un dosar penal în acest caz. Cele care au sesizat autorităţile au fost chiar asistentele medicale, care şi-au dat seama că „celebrul chirurg estetician” Mathew Mode nu ştie să se spele corect pe mâini înainte de operaţie şi nici să-şi pună mănuşile chirurgicale aşa cum prevăd procedurile.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Adriana Bahmuţeanu, despre falsul medic italian: "Avea o metodă foarte ciudată de anestezie" (Video)