Antena Meniu Search
x

Cum se apără Matteo Politi, italianul cu 8 clase care s-a dat chirurg plastician şi a operat zeci de oameni în România (Video)

Matteo Politi, alias doctorul Matthew Mode, italianul cu opt clase, fost parcagiu, acuzat că s-a dat drept chirurg plastician şi a operat zeci de oameni în mai multe clinici private din Bucureşti, cu acte false şi o identitate furată, reacţionează.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.02.2019, 07:28

Matteo Politi, alias doctorul Matthew Mode, italianul cu opt clase, fost parcagiu, acuzat că s-a dat drept chirurg plastician şi a operat zeci de oameni în mai multe clinici private din Bucureşti, cu acte false şi o identitate furată, reacţionează.

Italianul susţine că un avocat din România s-a ocupat de toate actele şi i-a obţinut toate avizele de care avea nevoie.

În exclusivitatea pentru emisiunea Extra Night Show, emisiune moderată de Dan Capatos la Antena 1, Politi a declarat că, "din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic".

Timp de un an, Matteo Politi a făcut operații estetice în clinici de top din Bucureşti
Pe acelaşi subiect

"În primul rând, când am am venit în România, cum nu ştiu cum funcţionează sistemul la dumneavoastră, am folosit un avocat căruia i-am dat toate documentele necesare, pe care ea mi le-a cerut, şi am semnat o procură. Aşadar, ea s-a ocupat de tot şi, în final, mi-a spus că am dreptul de practică în România şi că pot să practic fără nicio problemă.

Ea mi-a explicat că mi se vor recunoaşte toate diplomele şi că apoi trebuie să parcurg mai mulţi paşi. Pe care i-am făcut", s-a apărat Matteo Politi.

Politi: "Nu fug, nu am nimic de ascuns!"

Falsul medic italian a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de studiile sale, unde a făcut facultatea şi specializările.

A replicat că va spune totul "la momentul potrivit".

"Din momentul în care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic", a explicat italianul.

Matteo Politi, un italian de 38 de ani cu doar 8 clase absolvite, a devenit o vedetă în lumea bună din București, fără a avea nicio pregătire medicală

Matthew Mode a spus că va aduce dovezi cât de curând.

Nu a vrut să spună dacă se află în România.

"Aş prefera să nu spun unde sunt. Nu fug, nu am nimic de ascuns. Trebuie să discut cu avocaţii mei şi, la final vă voi pune la dispoziţie toate dovezile, inclusiv numele avocatei. Nu sunt un fals medic şi nu îmi place să mi se spună aşa", a mai spus italianul, în direct la Xtra Night Show.

Între timp, autorităţile au deschis mai multe anchete pentru a afla cum un medic fals ar fi făcut zeci de operaţii estetice în mai multe clinici private din Bucureşti. Potrivit Libertatea, ultimul loc de muncă al bărbatului a fost de parcagiu în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cum se apără Matteo Politi, italianul cu 8 clase care s-a dat chirurg plastician şi a operat zeci de oameni în România (Video)