Antena Meniu Search
x

Video Afacerea prin care iubitorii de animale pot câştiga până la 100 de lei pe zi, în perioada sărbătorilor. "De Crăciun, Revelion este foarte aglomerat"

Dacă plecaţi departe de casă de Revelion şi nu aveţi cu cine să lăsaţi animalul de companie, să ştiţi că există soluţii. Pet sitterii sunt pregătiţi să aibă grijă câini, pisici şi chiar ţestoase, păsări sau rozătoare. Preţurile încep de la 35 de lei şi ajung până la 100 de lei pe zi. Dacă nu aţi apelat încă la o bonă pentru animale, trebuie să o faceţi curând, pentru că au deja o listă lungă de cereri. 

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 19:46

Vezi și

Georgiana are grijă de patru pisici în casa ei. Pe alte două le vizitează în casa lor. Zilnic iese în parc cu animalele pe care le îngrijeşte. În ultimii 5 ani nu a mai plecat în concediu de sărbători pentru a avea grijă de animalele celor care sunt în vacanţă. 

Georgiana Bizubac, bonă pentru animale: Cererea, în perioada asta, este enormă. Din păcate nu pot să le ofer tuturor cazare. Cel mai mult a stat o lună de zile o pisică care in momentul in care a venit stăpânul să o ia nu a mai vrut să plece. 

Kitty este una dintre pisicile de care are grijă. Stăpânii ei au plecat în concediu în Barcelona şi vor reveni după Revelion. Chiar dacă sunt la distanţă, ştiu tot ce face pisica lor. 

Bonele nu au grijă doar de câini şi pisici, ci şi de ţestoase, peşti, rozătoare sau păsări. Pe site-urile de profil sunt multe oferte. Oana este pet sitter de aproape zece ani. Şi ea are grijă acum de două pisici 

Pe acelaşi subiect

Oana Berbece, bonă pentru animale: De Crăciun, Revelion este foarte aglomerat şi vara. Vara este tot timpul full. Pentru pisicuţe, în cazul în care sunt ok cu alte pisici, pentru că şi eu am patru acasă, este foarte ok să le aduc la mine acasă. Cealaltă variantă este să merg la stăpân acasă în cazul în care este stresat de un alt domiciliu. 

Deja a primit cereri de cazare pentru Revelion. 

Oana Berbece, bonă pentru animale: Cred că au fost cam cinci cereri pentru Revelion, trebuie să mă decid pe care să o onorez. De cele mai multe ori cazez pentru o săptămână dar au fost cazuri în care au stat şi două săptămâni la mine. 

Cât pot câştiga pet sitteri?

Tarifele diferă, dar de sărbători e oricum mai scump. 

Oana Berbece, bonă pentru animale: De obicei, pe timp de zi este 50 de lei, dar poate să crească. Reporter: Până la cât?

Oana60-70 de lei. 

Georgiana Bizubac, bonă pentru animale: Avem preţuri începând cu 40 de lei pe zi, în timpul anului, până la 75 de lei pe zi în timpul sărbătorilor. Mai sunt şi vizitele care se plătesc la un preţ de 40-50 de lei. 

Nu toţi sunt încântaţi să-şi lase unul din membrii familiei în grija străinilor. 

ClaudiaMerge cu noi pentru că de asta am şi luat-o pentru că este membru al familiei. Oriunde şi căutăm pensiuni, hoteluri care ne dau voie cu căţelul. 

Alţii au găsit alte variante. 

Tânără: Aveam o bătrânică în bloc la vreo 80 de ani, s-a prăpădit, şi plecam 4-5 zile nu mai mult. Îl lăsam acasă şi ea cobora şi îi dădea să mănânce şi îl scotea afară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Afacerea prin care iubitorii de animale pot câştiga până la 100 de lei pe zi, în perioada sărbătorilor. "De Crăciun, Revelion este foarte aglomerat"