Antena Meniu Search
x

Un afacerist din Târgu-Jiu a comandat asasinarea finului său: 'Îl împușcați, îl călcați cu mașina, îi dați cu levierul în cap' (Video)

Un afacerist din Târgu-Jiu este cercetat de procurori după ce ar fi comandat asasinarea finului său și a plătit o sumă de bani unor interlopi să îl lichideze.

Un afacerist din Târgu-Jiu a comandat asasinarea finului său

Un afacerist din Târgu-Jiu este cercetat de procurori după ce ar fi comandat asasinarea finului său și a plătit o sumă de bani unor interlopi să îl lichideze.

Povestea de groază prin care trece Laurențiu Țavoc, finul afaceristului Ion Șteaburdea, a început atunci când bărbatul și-a deschis o casă de amanet în Rovinari.

Șteaburdea, patron al unor numeroase case de amanet din Rovinari și Târgu Cărbunești, care deține o avere impresionantă potrivit jurnaliștilor de la gorj-domino.ro, i-a pus gând rău finului său din cauză că acesta i-ar fi luat clienții.

Drept urmare, Șteaburdea ar fi tocmit câțiva interlopi ca să îl omoare pe Țavoc, numai că interlopii i-au luat banii afaceristului și l-au avertizat pe Țavoc că nașul său a comandat asasinarea sa.

Pe acelaşi subiect

Astfel, totul a ajuns pe masa procurorilor și polițiștilor din Târgu-Jiu.

Laurențiu Țavoc a povestit pentru gorj-domino.ro că de aproximativ 6 luni ancheta bate pasul pe loc și îi este teamă că ar putea fi omorât în orice moment. Bărbatul a precizat că nașul său a comandat interlopilor să îi omoare, să îi dea foc la mașină și să îi distrugă casa de amanet.

"În urmă cu un an și jumătate am deschis în Rovinari o casă de amanet, iar de atunci alt patron de case de amanet mă amenință că mă omoară. Îmi urmărește soția și fetița cu diverși interlopi. În luna iulie, anul trecut, a trimis trei interlopi să mă omoare. A plătit aproximativ șase sute de milioane de lei vechi să fiu omorât, mașina să fie incendiată și geamurile casei mele de amanet să fie sparte", a declarat Țavoc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un afacerist din Târgu-Jiu a comandat asasinarea finului său: 'Îl împușcați, îl călcați cu mașina, îi dați cu levierul în cap' (Video)