Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O moldoveancă stabilită în Londra și-a 'împodobit' bolidul de lux cu peste 1 milion de cristale. Cum arată mașina care atrage toate privirile (Video)

Daria Radionova, o tânără originară din Republica Moldova, ţară în care locuieşte familia sa înstărită, a ajuns din nou în centrul atenţiei presei auto prin nou

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 16:44

Daria Radionova, o tânără originară din Republica Moldova, ţară în care locuieşte familia sa înstărită, a ajuns din nou în centrul atenţiei presei auto prin noua sa maşină excentrică.

Fostă studentă în Londra, iar în prezent model şi fashion designer, Daria deţine un exemplar al supercarului Lamborghini Huracan.

Un Lamborghini nu a fost îndeajuns pentru moldoveancă. Apelând la serviciile companiei Vinceri, Daria Radionova a ales să-şi 'împodobească' bolidul cu 1,3 milioane de cristale Swarovski.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Ea nu este la prima ispravă de acest fel. Daria Radionova a avut în posesie un Bentley Continental GT decorat parţial cu astfel de cristale, iar înainte de asta a atras atenţia presei printr-un Mercedes-Benz CLS acoperit integral cu Swarowski.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » O moldoveancă stabilită în Londra și-a 'împodobit' bolidul de lux cu peste 1 milion de cristale. Cum arată mașina care atrage toate privirile (Video)