Antena Meniu Search
x

Video "Ai plecat prea devreme. Dumnezeu să te aibă în pază". Alex a murit într-un accident de groază, la Sebeș. Avea doar 21 de ani

Alex, un tânăr din municipiul Sebeș, județul Alba, a murit la doar 21 de ani, în urma unui cumplit accident de circulație. Tragedia a avut loc seara trecută, într-un sens giratoriu din oraș, momentul impactului devastator fiind surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.01.2023, 10:59

Băiatul se afla la volanul unui Volkswagen și circula pe o stradă din Sebeș când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcției, a rupt cu mașina un stâlp de iluminat, apoi s-a înfipt cu viteză într-un sens giratoriu. 

Accidentul înfiorător a fost surprins de camerele de supraveghere.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

Tânărul din Sebeș nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Scena dramatică s-a produs în jurul orei 20.00. 

În urma impactului devastator, șoferul a rămas încarcerat, fiind scos de salvatori în stop cardio-respirator. "Forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului. În autoturism este o persoană, inconștientă, încarcerată. Se lucrează la descarcerarea și extragerea acesteia din autoturism. Totodată, la locul accidentului se deplasează și o ambulanță SAJ cu medic", au transmis reprezentanții ISU Alba, la scurt timp după producerea nenorocirii. 

Ulterior, militarii au revenit cu un mesaj în care precizau că tânărul de 21 de ani a fost scos dintre fiarele mașinii, echipajul medical au încercat să-l readucă la viață, însă, din păcate, băiatul "nu a răspuns manevrelor de resuscitare", fiind declarat decedat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mașina la volanul căruia se afla Alex în momentul producerii tragediei avea numere roșii și s-a făcut praf în urma impactului teribil. Moartea fulgerătoare a tânărului, la doar 21 de ani, lasă în urmă o mare de lacrimi. Familia, rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru sunt sfâșiați de durere.

Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de condoleanțe: "Dumnezeu să te odihnească în pace drag coleg, bunul Dumnezeu să întărească familia îndoliată. Vei rămâne mereu in amintirea noastră" / "Sincere condoleante familiei indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi nemangaiati de tragica despartire. Dumnezeu sa te aibă în paza lui coleg drag! Ai plecat prea devreme".

Polțiștii din Alba continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Ai plecat prea devreme. Dumnezeu să te aibă în pază". Alex a murit într-un accident de groază, la Sebeș. Avea doar 21 de ani