Antena Meniu Search
x

Video A murit călcat de tramvai, pe un bulevard din București. Vatmanul nu a mai putut evita tragedia

Accident grav, seara trecută, în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat de 67 de ani a murit după ce a fost călcat de un tramvai. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi traversat neregulamentar prin fața unui tramvai care abia plecase din staţie.  

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 08:15

Vezi și

Vatmanul nu l-ar fi văzut la timp şi nu a mai putut evita tragedia. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva victima. 

Un bărbat a murit, călcat de tramvai, în București

A fost nevoie ca poliţiştii să oprească şi să verifice mai multe tramvaie care circulau în zonă ca să-l identifice pe cel implicat în accident. 

"În jurul orei 22:10, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd-ul Theodor Pallady. Conducătorul unui tramvai care circula pe Bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui, ajuns în apropierea intersecției cu Str. Nicolae Teclu, a surprins și accidentat mortal un pieton. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Traficul rutier pe Bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui a fost restricționat, acesta desfășurându-se pe o bretea de circulație, sub îndrumarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere", au transmis polițiștii bucureșteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A murit călcat de tramvai, pe un bulevard din București. Vatmanul nu a mai putut evita tragedia