Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător filmat într-un giratoriu din Sebeș. Un tânăr de 21 de ani a murit după impactul devastator

Accident mortal, aseară, în Sebeş, judeţul Alba. Un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism cu numere roşii, care circula cu viteză foarte mare, a scăpat maşina de sub control şi s-a răsturnat într-un sens giratoriu, unde a dărâmat şi un stâlp de iluminat. Şoferul nu a mai putut fi salvat. Camerele de supraveghere din zonă au surprins impactul devastator. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 07:52

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum mașina vine cu viteză foarte mare, agață o bordură, se izbește cu putere de un stâlp de iluminat aflat din sensul giratoriu și se răstoarnă. Imediat, cei care au văzut şi auzit bufnitura puternică s-au îndreptat spre locul accidentului şi au sunat la 112. 

Comisar șef de poliție Valeria Anghelescu - Poliția Sebeș: În jurul orei 20.00, un tânăr de 21 de ani, din Sebeş, a intrat în coliziune cu un sens giratoriu. 

Accident în Sebeș. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

Salvatorii, ajunși repede la faţa locului, au găsit victima captivă în ce mai rămăsese din maşină. 

Pe acelaşi subiect

Sergiu Fleşer - ISU Alba: După efectuarea manevrelor de descarcerare, am extras victima din interiorul acesteia şi am predat-o echipajului de la SAJ.

Denisa Marinescu - medic de urgență: Am găsit o victimă, inconştientă în stop cardio-respirator, cu un traumatism sever, traumatism toracic. Se efectuează manevrele de resuscitare, din păcate, fără succes. 

Traficul rutier a fost îngreunat pe durata intervenției și a cercetărilor, mai ales că, în impact, stâlpul de iluminat a fost dărâmat pe carosabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător filmat într-un giratoriu din Sebeș. Un tânăr de 21 de ani a murit după impactul devastator